Breaking News
Home » Info Hiburan » Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Siaran Langsung Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3. Hari ini 4 Disember 2016 bakal menentukan siapakan juara Gegar Vaganza musim 3 apabila berlangsungnya konsert akhir rancangan rialiti tv terbitan Astro tersebut. Siapakah yang akan memikat hari juri antara enam peserta akhir.

Rancangan Gegar Vaganza 3 atau Gegar Vaganza 2016 ini disiarkan secara langsung menerusi Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123) setiap Ahad jam 9 malam. Hari ini merupakan minggu akhir dimana Konsert Akhir akan diadakan di Auditorium, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA).

Enam penyanyi atau perserta yang akan berentap pada Konsert Akhir Gegar Vaganza 3 adalah Ameng Spring, Gmie Screen, Zarul Umbrella, Siti Sarah, Intan Syarafina dan Azharina. Juara bakal menerima hadiah wang tunai RM100 ribu.

Saksikan konsert akhir gegar vaganza 3 secara langsung menerusi Astro Ria dan Ria HD serta secara live streaming bermula jam 9.00 malam 4.12.2016.

Klik Untuk KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZA 3 secara streaming

Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3
Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Untuk senarai lagu yang akan disampaikan oleh semua peserta akhir GV3 anda boleh rujuk di SENARAI LAGU KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZA 3.

KEPUTUSAN PENUH GEGAR VAGANZA 3 AKHIR

 

Check Also

live streaming final piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017

Live Streaming JDT vs Kedah Final Piala Malaysia 2017. Malam ini akan berlangsung malam kemuncak …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *