Breaking News
Home » Info Hiburan » Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Siaran Langsung Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3. Hari ini 4 Disember 2016 bakal menentukan siapakan juara Gegar Vaganza musim 3 apabila berlangsungnya konsert akhir rancangan rialiti tv terbitan Astro tersebut. Siapakah yang akan memikat hari juri antara enam peserta akhir.

Rancangan Gegar Vaganza 3 atau Gegar Vaganza 2016 ini disiarkan secara langsung menerusi Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123) setiap Ahad jam 9 malam. Hari ini merupakan minggu akhir dimana Konsert Akhir akan diadakan di Auditorium, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA).

Enam penyanyi atau perserta yang akan berentap pada Konsert Akhir Gegar Vaganza 3 adalah Ameng Spring, Gmie Screen, Zarul Umbrella, Siti Sarah, Intan Syarafina dan Azharina. Juara bakal menerima hadiah wang tunai RM100 ribu.

Saksikan konsert akhir gegar vaganza 3 secara langsung menerusi Astro Ria dan Ria HD serta secara live streaming bermula jam 9.00 malam 4.12.2016.

Klik Untuk KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZA 3 secara streaming

Live Streaming Konsert Akhir Gegar Vaganza 3
Konsert Akhir Gegar Vaganza 3

Untuk senarai lagu yang akan disampaikan oleh semua peserta akhir GV3 anda boleh rujuk di SENARAI LAGU KONSERT AKHIR GEGAR VAGANZA 3.

KEPUTUSAN PENUH GEGAR VAGANZA 3 AKHIR

 

Check Also

Keputusan AME 2017

Keputusan AME 2017 Anugerah Meletop Era

Ramai yang menantikan keputusan AME 2017 yang akan diadakan di Melawati, Shah Alam pada malam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *