Breaking News
Home » Berita » LGBT , JAKIM Pantau Blog Pengaruhi Remaja

LGBT , JAKIM Pantau Blog Pengaruhi Remaja

Jakim Pantau Blog Pengaruhi Remaja Dengan LGBT – Ermm isu LGBT yang terus diperkatakan.Baik dari segi sosialnya mahu pun cakap-cakap politiknya..tapi itu tak penting tapi yang penting sejauh manakah pengaruhnya dah menular..Adakah yang telah hanyut terjebak dalam LGBT ni..huhu..panas eh..tapi panas lagi neraka.

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sedang memantau pertubuhan yang cuba mempengaruhi remaja ke arah amalan seks bebas serta lesbian, gay, biseksual dan transeksual (LGBT), untuk diambil tindakan sewajarnya.JAKIM akan bekerjasama dengan pihak berkuasa berkaitan termasuk polis, Jabatan Agama Islam Negeri dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia bagi mengambil tindakan terhadap pihak terbabit.Dalam siasatan JAKIM, terdapat blog-blog yang cuba mempengaruhi remaja untuk menyertai amalan LGBT itu. Sudah ada 3,000 peminat melayari blog-blog mereka ini.

Pandai-pandailah fikir.Memasing dah besar..akal pun dah cukup.Jangan asyik bertekak atas prinsip politik je.. jalan penyelesaian perlu dicari segera…

Check Also

Biodata Intan Najuwa

Biodata Intan Najuwa Drama Kekasih Paksa Rela

Biodata Intan Najuwa Drama Kekasih Paksa Rela. Akhir-akhir ini nama Intan Najuwa mula disebut peminat …

One comment

  1. wah.. blog yang main entri 18sx kena jage2 ni. hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *