Breaking News
Home » Uncategorized » Lagu Ini Pernah Buat Aku Popular

Lagu Ini Pernah Buat Aku Popular


Glamour ? Femes ? adalah ceritanya..!! Masa ni zaman rock kapak di penghujung kegemilangannya.hehe! Kalau tak silap sekitar tahun 1997 dimana lagu ini telah menaikkan nama aku di persada seni dikalangan rakan2 je..haha..tak der lah top sampai 1 malaysia..hehe.

Tak Mungkin Berpaling nyanyian asal kumpulan Slam ni aku nyanyi dalam satu pertandingan karaoke di Johor Bahru..masa tu aku memang biasa nyanyi tapi tak pernah lak join pertandingan nyanyian ni.Tapi atas cabaran rakan2 tempat kerja..aku dengan berat hati masuk juga pertandingan ini..betapa bergegarnya jantung ni sbb pertama kali sertai pertandingan macam ni.

Dengan Lagu Tak Mungkin Berpaling ni aku melangkah juga ke pentas tanpa berpaling lagi..huhu..nyanyi mcm biasa walaupun kekadang lutut ada goyang sket..gabra seh..

Akhirnya ..bila keputusan di umumkan.. haha..aku pun memang tak sangka yang cempedak dah jadi nangka..nama aku di sebut sabagai juara..hahaha..panik..tak percaya..salah dengar ke..pengacara salah baca ke?..haha..tapi itulah hakikatnya..aku juara dalam percubaan pertama aku menyertai pertandingan nyanyian..itu pun sebab kena cabar je..dan ini juga pertandingan last aku join..

Tapi itulah kan..tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia siapa yang tahu…untung batu tenggelam..untung sabut timbul..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

5 comments

  1. asal x join lagi?!
    kalau tak mestiw menang lagi >.<

  2. Psssssssssssttt.cer buat video awak nyanyi..hehehehe….

  3. @Cik Esah nyanyi band kenduri kahwin je..huhu..

  4. @s.y.a.r.q tak pandai nak berlakon depanm kamera..huhu

  5. eh awat aku x tau lagu nih……

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *