Breaking News
Home » Santai » Kuch Kuch Hota Hai Punya Hal

Kuch Kuch Hota Hai Punya Hal

Buka Facebook.. nah ambil tetiba abam Man Keta buat pengumuman ” kehadapan org kg.. pengumuman2 ehehehheehe sebentar lg panggung akan di buka..lakonan hebat hero dan heroin feveret sepanjang zaman shah rukh man dan kajoll ecececece… “.Tu dia panggung cerita hindustan telah dibuka di group blogger sengal.

Baca komen..haha..semua bagi ulasan tersendiri tentang cerita ini.Maknanya ramai gak blogger yang layan hindustan.. adalah beberapa blogger yang ulas online kat group tu antaranya Diana Azis dan Cha ( sekadar menyebut beberapa nama ) sebab ramai sangat..haha.

Kepada blogger yang hendak kelainan dalam melayan FB.. meh join Geng Blogger Sengal ..apa yang penting idea mesti sengal..takkan nak serius je eh..layan..

Selamat bercuti hujung minggu.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

10 comments

  1. tuan yang taip entry nie pun join sama tgk industan.. kan? kan? haha..

  2. syyhhh Aida..jgn la kasi tahu orang..haha

  3. hahaha tuan badan yang tulis entry pon sama je…

    sampai iklan pon nak update ahahaha

  4. walaupun filem ni dah lama, tpi still x bosan bila tengok.. 🙂

  5. sama naik je tuan blog ni..kekeke

  6. Bro kiz lak update di blog.hehehe.memang betul sekarang demam kuch kuch hota hai..semua dok update..haha..layan je~

  7. Ehem..apesal nama kita pulak yg ada kat situ??ekekeke..tn blog ni diam2 je tgok..ekekekeek :p

  8. ehem2.. sempat abg buat entri.. hehe.. 🙂

  9. haha..kengkadang time ko naek hangin pun blh kuar hangin tu,,huhu..er..iz try cek pagerank ko kena turun ke page 2 ke..hahaha..

  10. terlepas pulak nak layan Kuch Kuch Hota Hai ni semalam…haha~

    #baru join lagi grup tu…slow2 dulu.. nanti lama2 baru la jadi sengal…haha~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *