Breaking News
Home » Berita » Krim Kulit Jenama Yoko Mengandungi Logam Merbahaya

Krim Kulit Jenama Yoko Mengandungi Logam Merbahaya

Krim Kulit Jenama Yoko Ada Logam Merbahaya | Senarai Krim Kulit Jenama Yoko Yang Mengandungi Logam Merbahaya – Kementerian Kesihatan menasihatkan orang ramai supaya tidak membeli dan menggunakan Daily Protecting Cream: Jole et Beaute dan beberapa jenis krim penjagaan muka jenama Yoko berikutan penemuan logam berat merkuri dalam produk-produk tersebut.Jenis krim Yoko yang dilarang penggunaannya adalah Yoko Whitening Cream Ginseng & Pearls, Yoko Whitening Cream With SPF-15, Yoko Yogurt Milk Whitening Cream, Yoko Beauteen Sunflower Whitening Cream, Yoko Freckle Cream, Yoko Whitening Cream dan Yoko Whitening Extract.
Jadi kepada yang menggunakan krim muka atau apa saja krim kecantikan itu kena hati-hati.Pastikan kita tahu apa bahan yang terkandung didalamnya.Sebabkan nak cantik nanti tak pasal-pasal jadi penyakit lain pula.
sumber 

Check Also

carta keputusan Liga Super 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018. Empat perlawanan Unifi Liga Super Malaysia 2018 berlangsung. Keputusan …

5 comments

  1. kawan sy ada citer. mak ngan ayah dia ahli farmasi. dia kata hanya ada2 pencuci muka sahaja yang sebenarnya diluluskan dan mengikut syarat2. yang lain tuh hanya sebab dasar diplomatik.

  2. follow me ade mende ni x?

  3. TAK PERASAN LAK DENGAN JENAMA YOKO NI??MACAM TAK PERNAH JUMPA JE..:p

  4. masalah macam ni lah yg buat kita takut nak beli produk kecantikan

  5. Azhafizah[フィザ]

    macam tak pernah dengar lak jenama ni..yg yoko yoko sakit sendi tu tahulah..thanks for sharing.lagi bnyk bahan kimia lagi bahaya kan..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *