Breaking News
Home » Uncategorized » Kopi Beracun | 40 Jenis Kopi Segera Di Sahkan Beracun

Kopi Beracun | 40 Jenis Kopi Segera Di Sahkan Beracun

40 jenama | Jenis Kopi Beracun
Kementerian kesihatan mengesan kopi yang berbahayakan kesihatan kerana dikatakan mengandungi bahan seperti Sildenafil, Tadalafil, Verdabafil dan Sibutramine.Kementerian Kesihatan mengesan lebih 40 jenis kopi yang berada dipasaran yang mengandungi bahan berbahaya tersebut.

40 jenis jenama kopi yang mengandungi bahan berbahaya itu adalah Cafe Abang Yes,Candi Gold,Candy 193,Extend Up Energy Drink,Extremen,Extrewomen,Goji Guarana,Goji Guarana Extra,Goji More,Goji Yumberry,Guara Cafe,HBW Ice Lemon Tea,Hotton Vitality Candy,Ie2 O,king Cappucino,Knight Cofee.Kolek Cafe Power Plus,Kopi Angguk,Kopi Asmara,Kopi Bagus AAA,
Kopi Campuran Kedai Kopi Ali Bagus,Kopi Pahlawan,Kopi Super Angguk,Kopi Tenaga Tok Lebai Plus,
Maca Max, Macagin Ginseng Candy,Mentalk Candy,Nexus MXP,Night Cafe,Red Energizer Candy For Men,Royal Beverage Maqrifatun,sasanergy Drink,Trica Jus,Tri-Max True SR,vigor Candy,Vitca-F,Vitca-M,Winnie Beauty V1,XKL Sky Fruit Juice Premix.

Biasanya kopi-kopi yang sebegini selalunya adalah untuk penambah tenaga seks,pelangsingan badan dan kesihatan..namun belum terbukti pun.hehe.Bahan berbahaya yang terkandung di dalam kopi itu boleh membawa maut jika diambil tanpa pengawasan doktor dan pakar pemakanan.Jadi berhati-hati dalam pemakanan anda.Pastikan ianya betul-betul selamat.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

15 comments

  1. tuh jenama betul ke??
    baca nama je pun dah takut. hee

  2. banyaknya ! takot! tapi semua ni tak minum.

  3. dr dulu memang aku pantang kopi ni…haha..tp holik ok kot..tp pape pon tanks info ni yer kiz..bleh lah bg kengkawan nasihat lepas nie spya jgn bli kopi sembrang..hehe

  4. saya xsuka minum kopi…hehee…nanti kepala boleh berpusing2.

  5. fuhhhh suspen jer topik entri ni. sy penggemar kopi yg tegar kihkihkih.

    nasib nama kopi peberet ku tiada dlm senarai. Hang Tuah kihkihkih

    errr nama2 kopi tak penah dengar pun. kopi angguk??? huk pelik nye..

  6. kopi tok lebai plus tu..hahaha kah kah mai secawan.

  7. banyak jugak disenaraikan kopi beracun kan..bahaya ni…bukan nak sembuhkan penyakit tapi menambahkan lagi ada lah…huhu

  8. ish takot la

  9. lega uncle punya kopi tak disenaraikan dalam kopi beracun huhuu

  10. perghhh bapak banyak gila geng2 kopi marabahaya neh..kena save as entri neh untuk rujukan akan datang huhu

  11. nasib baik bukan kopi hang tuah… 😀

  12. nasiblah tak minat kOpi..

  13. banyak xpenah jumpa~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *