Breaking News
Home » Santai » Kontroversi Sana Sini

Kontroversi Sana Sini

Cerita Panas Dan Kontroversi – Panas..panas..panas..isu terkini..sana sini semua cerita yang sama..dari cakap mulut yang tak reti berhenti hingga ke dunia maya yang memang tak siapa dapat henti.Itulah kalau dah timbul kontroversi..ada cerita peribadi ada mesti ramai yang busy body..ada cerita sensasi mesti ramai yang tokok tambah sampailah cerita tu dah basi.. Lepas satu .. dua lepas tu mesti ada lagi..saban hari ada je yang berkongsi.. 
Cuma dua je perkara yang ketara kalau bikin kontroversi ni..dua perkara yang memang senang dapat..pertama dapat populariti dan kedua dapat maki..memang banyak lagi tapi ni dua memang gerenti..kalau nak popular jom bikin kontroversi tapi kena tahan maki haha..tapi lebih elok diam diri supaya kita tak susah hati..
Ini je lah cerita ringkas untuk buat entri dalam bentuk pandangan peribadi..kalau salah jangan maki .. kalau betul jangan dipuji..tak cukup rencah..hehe..tambah ler sendiri..

Kontroversi

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. masyarakat melayu mudah melatah

  2. hehehe biasa lah tu manusia.tambah lagik bila dh banyak medium2 massa ni.

  3. wah2 dah boleh ganti zizan dalam melodi ni bro.hahaha 😀 bro pon sensasi + sensaoil (ubat penguat tenaga batin).kahkahkah

  4. wah sensasi betol! tambah la rencah sendiri yer..masyarakat kita kan kuat kontroversi. ekeke :p

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *