Home » Santai » KFC itu Kelantan Fried Chicken .. Memang Menjilat Jari

KFC itu Kelantan Fried Chicken .. Memang Menjilat Jari

KFC semua orang tahu.Bahasa sekarang ramai yang tulis macam ni “Kepci”.Tapi ini bukan cerita Kentucky Fried Chicken tu.Ini tentang Kelantan Fried Chicken..KFC gak kan..haha.Tadi masa balik dari pejabat,terpandang satu stall ni,dia tulis KFC..sesaja singgah nak tengok.Dari jauh dia tulis KFC tapi bila dekat nampaklah tulisan Kelantan Frieds Chicken..dengan dia punya tag line..ada tag line gak tu ” resepi orang kita,rasa macam dia “..Ermm tak faham pula aku dengan tag line dia..haha..malas nak tanya macam-macam sebab nanti dia ingat aku wartawan rancangan jalan-jalan cari makan pula.

Dia jual ikut set juga..aku pilih set ayam goreng plus kentang goreng.Aku ambil 3 set sebab untuk anak-anak.RM3 1 set..jadi kira oklah tu.Rasa memang meletop.Tak rugilah rasanya membeli..aku rasa lagi sedap dari KFC tu kot..haha.Sekali sekala bolehlah,tak boleh makan selalu benda-benda berminyak ni..jaga kesihatan..umur dah meningkat ni memang mudah nak kena macam-macam penyakit kalau tak jaga makan..

psst : ini bukan kat Kelantan tau..tapi kat tempat aku ni n9.. malam ini layan bola Negeri Sembilan vs Selangor .. leh ke Effa Owona meledakkan gol lagi eh..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

7 comments

  1. C i k P i p i T e m b a m

    yeke ? n9 kat area mana ? nnt bgtau kt shoutbox. hahaha nak gak rasa

  2. wah leh pegi cenggini

  3. Azhafizah[フィザ]

    pernah nampak.tapi tak pernah rase lagi..next time kalau jumpe nak rase jugaklah

  4. tak pernah rasa lagi. agaknya dia dalam tagline tu merujuk kepada KFC kot.

  5. real KFC x marah ke dia guna nama macam tu?…

  6. kat kelantan tak pula jumpa kelantan fried chicken..kat n9 pulak ada ya?

  7. ::♥~naiemah_ramli~♥::

    aik..ada ek..heee..masa ddk klntan dlu tk pnah rasa nmpk..hihi..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *