Menu Tutup

Kerana Nak Tengok Video Cikgu Shida .. | Harian Metro | Ahad 17 04 2011

Al kisahnya hari ni..lepas balik dari kenduri dari rumah seorang sahabat sekolah dulu singgah kejap kat rumah sahabat sekolah yang lagi seorang ni..Bila dia keluarkan laptop terus anak2 dan anak buahnya sibuk minta buka youtube sebab nak tengok video cikgu shida dari parit tu..Biasalah hari ni kat Cerita Cikgu Shida keluar kat harian metro ahad dengan tajuk Cikgu Gila Gila..popular sudah cikgu shida ni..

Ini keratan cerita cikgu gila gila harian metro ahad 17-04-2011 yang bertajuk cikgu gila gila..korang leh terjah kat harian metro online sana..
Berbalik pada cerita aku ngan member tadi..bila dah buka video cikgu shida tadi kat youtube..bila time syok tengok tu kadang2 ada loadingkan..mulalah anak2 kecil ini bising sebab kenapa lembab sangat..biasalah member aku ni pakai berukband..hehe..tapi apa yang aku hairankan..kanak2 kecil pun tahu boring tunggu loading lama lama ni..aisyeh..!! zaman sekarang kan.

Tapi bila dah syok sangat layan video cikgu shida ni..sampai tertumpah air sirap anak sahabat aku ni atas laptop dia..haha..apa lagikan..sepantas kilat laptop di sambar bagai helang menyambar mangsa..biasalahkan barang kesayangan.. dengan suara tension..” dah dah wayang dah habis..” lama gak lah dia belek2 laptop nak buang air yang tertumpah tu..apa boleh buat..sabar je lah..

Apa apa pun kita kena sentiasa awasi apa yang anak kita tonton di internet..setakat video cikgu shida ni untuk setakat nak buat hiburan..tak der hal lah..

ok..minum petang dah siap..Rojak + Teh O Ais Limau..

15 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *