Home » Uncategorized » Kerana Nak Tengok Video Cikgu Shida .. | Harian Metro | Ahad 17 04 2011

Kerana Nak Tengok Video Cikgu Shida .. | Harian Metro | Ahad 17 04 2011

Al kisahnya hari ni..lepas balik dari kenduri dari rumah seorang sahabat sekolah dulu singgah kejap kat rumah sahabat sekolah yang lagi seorang ni..Bila dia keluarkan laptop terus anak2 dan anak buahnya sibuk minta buka youtube sebab nak tengok video cikgu shida dari parit tu..Biasalah hari ni kat Cerita Cikgu Shida keluar kat harian metro ahad dengan tajuk Cikgu Gila Gila..popular sudah cikgu shida ni..

Ini keratan cerita cikgu gila gila harian metro ahad 17-04-2011 yang bertajuk cikgu gila gila..korang leh terjah kat harian metro online sana..
Berbalik pada cerita aku ngan member tadi..bila dah buka video cikgu shida tadi kat youtube..bila time syok tengok tu kadang2 ada loadingkan..mulalah anak2 kecil ini bising sebab kenapa lembab sangat..biasalah member aku ni pakai berukband..hehe..tapi apa yang aku hairankan..kanak2 kecil pun tahu boring tunggu loading lama lama ni..aisyeh..!! zaman sekarang kan.

Tapi bila dah syok sangat layan video cikgu shida ni..sampai tertumpah air sirap anak sahabat aku ni atas laptop dia..haha..apa lagikan..sepantas kilat laptop di sambar bagai helang menyambar mangsa..biasalahkan barang kesayangan.. dengan suara tension..” dah dah wayang dah habis..” lama gak lah dia belek2 laptop nak buang air yang tertumpah tu..apa boleh buat..sabar je lah..

Apa apa pun kita kena sentiasa awasi apa yang anak kita tonton di internet..setakat video cikgu shida ni untuk setakat nak buat hiburan..tak der hal lah..

ok..minum petang dah siap..Rojak + Teh O Ais Limau..

Check Also

The Red Warriors

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ?

Nama The Red Warriors Akan Ditukar ? Itulah persoalan yang mungkin bermain difikiran peminat bolasepak …

15 comments

  1. Haaa..laptop masuk air..

  2. heehehehe..sekali tu jerw tgk cikgu shida..kelako die

  3. harap2 budak x terikut bile tgk video cikgu shida tu. siyes aku x suke cikgu tuh

  4. Mmg bahaya laptop dgn air
    silap boleh jem
    sop bg tgk anak anak youbube abc dan kartoon. Huhju

  5. haiya..tertumpah air ke?adehh.kiz mkn kan rojak meryuaku plizz..rindu lah nk rojak mee..

  6. cikgu yg sarat kontroversi..
    ada bagus.. ada buruknya..
    yg baik jadikn teladan..

  7. nasib baik tak rosak laptop tu.ermm panas2 pekena teh o ais limau..best!

  8. @Khairil haah laptop member aku tu..

  9. @dina darwina samalah..baru sekali je tgk..tak seberapa minat

  10. @Freaky macam tu lah yang aku pesan kat member aku tadi freaky

  11. @sop laptop dia selamat kot..

  12. @Lydia Miza(Aidyl Azim) insyaallah kak miza..walaupun dekat ngan rumah..blom sempat lagi nak pergi kedai mertua kak Miza tu..sabar yoo

  13. @toyolkiut betul bagai di kata tu toyol..baik buruk hanya kita yang tahu bezakan.

  14. huih, xmoh la kasi laptop ku kena air…takut woo…hee

  15. mina suka gak tgk…klakor…hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *