Breaking News
Home » Uncategorized » Kerana Cendol : Blogger Lydia Miza & Eiyla

Kerana Cendol : Blogger Lydia Miza & Eiyla

Hiasan – google –

aik..cerita makan lagi..haha..3 entry berturut turut pasal makan.Tak perlah kot..nak update n3 yang ringan2 je..kalau n3 berat berat ni pening kepala nak fikir.Tapi macam biasalah ada cerita di sebaliknya cendol ni.Ni pula pasal cendol..al-kisahnya bermula di group FB Sembang LM ..

Aku buka cerita pasal cendol.. tetiba Kak Miza mencelah

Bila Kak Miza cakap kat pekan rompin aku terkejutlah.. aku tanya nak confirm Rompin N9 ke Pahang…
Kak Miza kata N9..tempat aku ni..dekat ngan rumah

Norasila ni mencelah juga..mmg selama ni aku tahu dia org n9 tapi tak tahu asal n9  belah mana..

HuHu dia pun cakap selalu minum cendol kat Rompin..teruslah aku tanya orang n9 belah mana..har har

Rupa rupanya dekat sangat ngan rumah Mak aku ni..jiran kampung sebelah je..

Jadi ceritanya kerana cendol ni baru aku tahu yang kak miza ni kahwin ngan orang Rompin..mertua dia tokey kedai Cendol Negori yang top tu..maknanya Kak Miza ni selalu gak balik Rompin..sekarang dia ada kat Doha,Qatar..
Yang Norasila ( Eiyla ) plak dekat je ngan kediaman rasmi aku ni rumah Mak dia..kira jiran kampung sebelah..kalau tak citer pasal cendol..confirm aku tak tahu seh..

Kak Miza nanti kiz terjah kedai Cendol Negori tu..ahakss.

Apa apa pun jom kenali mereka..sila sila terjah mereka ini..aku suka mereka sebab peramah orangnya..terbaiklah untuk anda berdua..har har..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

13 comments

  1. b l O g g e r g i r l

    aduh, mano lak den nak cari candol memalam ni.. ayesha nak add FB kamu ye… chill

  2. ho3… bijak2 la pic ni..

    nk lg lawa sini
    http://syok-blogger.blogspot.com

  3. suka cendol…tapi nak yg free…

  4. “amboii kak pah nak yg free jer nooo..hehe
    Kiz,akak pun suka cendol..tp kat tmpat akk semuanya tak sedap langsung…nak yg sedap kena pergi cari kt s/alam nun..nk pi tmpat kiz jauh sgt..”

  5. thnx to cendol!! haha XD

  6. mJ kureng cket dgn cendol… addeeehhh… 😛

  7. wah2..siap dah en3 ni..hakhak…
    kelakar la plak..kerana cendol ku tahu segalanya..huhu…
    blnje t ek kiz..

  8. cend0llllllllll !
    ngidam -__-

  9. mina tak makan cendol..sejak atok cerita ada cacing dlm tu…
    huwaaa….

  10. terliur nak makan cendol la pulak!!

  11. ouh cendoi di malam bute pon canggih 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *