Menu Tutup

Kerana Bolasepak Rumah Masuk Perompak


Kerana terlelap ketika menunggu siaran langsung perlawanan bolasepak Liga juara-juara eropah antara Real Madrid dan Barcelona rumah di masukki 3 orang penyamun.Orang kalau nak menyamun ni tak kira waktu dan ketika.Begitulah yang terjadi kepada Ramli Saad seperti yang di laporkan dalam harian metro hari 29-04-2011 hari ini.Kejadian berlaku kira kira jam 2.30 pagi..tunggu bola punya pasal rumah kena samun.

Mangsa tersedar apabila di kejutkan oleh perompak dan parang sudah sedia diajukan di lehernya.Selepas itu mangsa di ikat dan di suruh diam.Penyamun berjaya melarikan 4 telefon bimbit dan wang tunai Rm300.

Apa yang lebih mengejutkan mangsa , 5 jam kemudian 3 penyamun tadi di tembak mati di kawasan sawit berdekatan dengan rumahnya.Sepandai pandai tupai melompat,akhirnya kena tembak pemburu juga..

Jadi bila di rumah tu pastikan semua keadaan sekitar rumah kita bebas dari unsur unsur yang mencurigakan..Awas jenayah ada di mana mana..

2 Comments

  1. Cik Nyna

    bahaya betul la. semalam pun ternampak 2 org bermotosikal muka stok pecah rumah dok usha2 area rumah ni. mintak simpang ;(

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *