Breaking News
Home » Info Hiburan » Keputusan Mentor Legend Akhir

Keputusan Mentor Legend Akhir

Keputusan Mentor Legend Akhir. Selepas hampir tiga bulan bersaing akhirnya malam final mentor legend menyaksikan tiga protege bersaing iaitu Aina , Azmil dan Sarah. Dengan bimbingan mentor hebat seperti Dayang nurfaizah, Ella dan Amy Search persaingan akhir ini pasti sengit. Siapakah bakal bergelar juara mentor legend?

Malam ini 22 Februari 2015 bermula jam 8.30 malam , menyaksikan protege membuat persembahan di Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam dimana boleh dikatakan semua menampilkan kelebihan masing-masing. Nampaknya tuah menyebelahi Azmil protege kepada Dayang dimana teleh diumumkan sebagai  juara mentor legend yang pertama ini.

Kemenangan Azmil seakan sudah diduga dengan mendapat komen positif dari semua juri tetap dan juri jemputan Cakra Khan. Tahniah Azmil

KEPUTUSAN PENUH MENTOR LEGEND TV3
Juara – Azmil / Dayang Nurfaizah
Naib Juara – Aina / Ella
Ketiga – Sarah / Amy

Dengan kemenangan ini Azmil dan Dayang membawa pulang hadiah RM 300,000, 2 Buah Proton Iriz, RM10,000 baucer Zalora Malaysia, TV HD, Trofi. Aina pula berjaya mendapat RM200,000 dan Trofi. Pemenang tempat ketiga iaitu Sarah membawa pulang wang tunai RM100,000 dan trofi.

keputusan Final Mentor Legend
keputusan Final Mentor Legend

Tahniah kepada semua protege dan mentor yang terlibat..

Check Also

carta keputusan Liga Super 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018

Keputusan Liga Super 10 Februari 2018. Empat perlawanan Unifi Liga Super Malaysia 2018 berlangsung. Keputusan …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *