Menu Tutup

Keputusan Manchester United Vs Arsenal | Arsenal Kena Belasah ?

Asyik cerita raya je kan..meh sini kita selit cerita bola sikit..macam biasalah kalau cerita bola mesti yang melibatkan team kegemaran aku Manchester United..hehe.Nampaknya barisan muda MU semakin garang.Keputusan perlawanan menentang Arsenal memang di luar jangkaan.MU menang besar 8-2.

Gol-gol MU dijaringkan oleh Wellbeck (m22),Ashley Young (m28,90),Rooney (m41,64,82),Nani (m67) dan Ji Sung (m70) manakala gol Arsenal dijaringkan oleh Walcoot (m45) dan Van Persie (m74).Dalam kurungan adalah masa jaringan.
[KEPUTUSAN LAIN-LAIN PERLAWANAN EPL DI SINI]

Lain-lain keputusan liga perdana inggeris / english (EPL) 2011-2012 28-08-2011
Newcastle United – Fulham 2-1
Tottenham  – Manchester City 1-5
Wes Brom – Stoke City 0-1
Liga Perdana Inggeris / English (EPL) 2011-2012 27-08-2011
Liverpool – Bolton 3-1
Blackburn – Everton 0-1
Chelsea – Norwich 3-1
Swansea – Sunderland 0-0
Wigan – QPR  2-0
Aston Villa – Wolves 0-0

8 Comments

  1. Syuxer

    ahahahahah geng kita neh bro..:)..

    sedap molek tido male neh hahah duit raya tuh hehe..8-2 hahahah..tak sangka i..hahahha

  2. Saiazuan

    aku gooner.. sedih gk kalah.. tp aku positive dan xkn giveup ngan team pilihan aku.. dah lebih 5 tahun aku dgn arsenal.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *