Home » Uncategorized » Kenapa Plak Asyik Kena Tag Je Ni…

Kenapa Plak Asyik Kena Tag Je Ni…

salam dan terima kasih kepada semua pembaca dan rakan2 blogger yang sudi menjengok blog yang suam suam kuku ni..kalau tanpa  anda2 semua jadi ais beku laa blog aku ni..

oppss…al-kisahnya …tayyibbb…ada orang tag aku…tayyibbbb..datangnya dari kelate…tayyyibbbb..nama dia Sharifah Nor @ Kak Pah  
dimana dia adalah seorang ahli kabinet dapur yang hebat dan berpengaruh..!!
Dalam Tag tu dia nak aku beri 25 perkara tentang aku dan aku dan aku….so dgn rasa ikhlas hati untuk tidak menghampakan akak aku sorang ni aku pun bagi 25 perkara tentang aku..
1-aku lelaki yang tak hensem ( tak caya skodeng gambar aku kat FB )
2 – Peminat Scha ( hahahhahaha )
3 – Den melepak kek N9
4- tersangat suka dengan kucing ( mengamuk kalau nampak orang pukul kucing )
5 – Suka memancing ( pemancing separuh tegar )
6 – Paling tak suka tonton TV ( kecuali siaran berita / sukan je yang aku tengok )
7 – Suka layan nyanyi live band ( selalu lepak dgn Ujang Samudera )
8 – Hitam , Biru adalah warna kegemaran ( tapi kenapa blog aku Oren )
9 – Tak suka FB tapi ada akaun ( ?? )
10 – Dah kawen ( 1 putera / 1 puteri )
11 – Bekas pemimpin pelajar kekadang merangkap samseng masa sekolah
12 – Suka filem Komedi seram ( filem cintan tak layan )
13 – Suka terjah blog rakan2 lewat malam
14 – Banyak idea tapi malas membuatkan semua tak jadi
15 – tak suka tidoOooooOoo
16 – Minat kumpul Mp3 lagu rock dulu2
17 – Langsung tak minat muzik indie
18 – Mahathir Mohammad idolaku
19 – Seorang yang ceria dan hura hara
20 – paling susah bangun pagi
21 – Suka berangan jadi superhero
22 – selalu berharap jumpa duit 1 juta tepi jalan
23 – suka pantai
24 – anti makanan manis dan masin ( pedas no problem )
25 – Aku adalah aku….
AdOoooOOooooOoi banyak btol..lepas ni nak kena tag pulak..25 orang lak tu..sapa yang nak kena ni???

Bulan
Izamir Riddwan
oklah tu 6 je yg aku larat…kepada yg telah di tag sila2 jawab.( tiada paksaan , tapi jawab je lah..bukan kena bayar pun )
Kepada rakan2 lain leh gak terjah blog2 dia orang..( sambil promote ni ) hahhaa..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

2 comments

  1. LOL….! *sambil guling2* dan wat nih… tapi nnt mJ post tarikh baru… 🙂 Ngee….Thanks Sbb ingat gak kat mJ… 😛

  2. heee..akak pun seksa nak ngabis kan 25 tu dik oiii..tapi tak nak menghampakan harapan org kan…sambil2 tu dpt jugaklah tambah ahli kabinet dapur!!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *