Breaking News
Home » Uncategorized » Kenapa Macam Lemau Je Ni ?

Kenapa Macam Lemau Je Ni ?


Assalammualikum..1 Mei cuti..cuti hari pekerja.Esok pun cuti lagi..kalau nak sambung lagi pergi ambil MC..Hari ini cuti aku macam tak tau nak buat apa..nak tengok tv memang aku ni kurang layan tv..buka laptop..terjah blog rakan rakan ..ermm lagi teruk..baru buka 2 ke 3 blog mata dah mula nak lelap.Tak la mengantuk pun sebab rasa2nya tidur cukup..3 jam..haha( cukup ke ..kira cukup jugalah).
Semalam lepas isyak melepak kedai minum sambil layan bola EPL dengan rakan2 lama sekolah.Biasalah jarang jarang jumpa..sekali sekala dapat berkumpul memang meriah dengan berbagai cerita.Cerita kerjanya,politiknya,tentang laman sosialnya…dan macam macamlah.Tentang bola tak payah ceritalah..masing masing ada team masing masing.Semalam Chelsea vs Spurs ..sambil tengok perlawanan sambil mengulas dan mengkritik..haha..dalam ramai2 tu cuma ada sorang je penyokong Chelsea..biasalah kan kalau dah sorang tu..confirm kena buli punya..har har..itulah mereka yang yang aku kenal..mereka di sini- REUNION SMP4 1993

Selain itu borak borak kadang2 terlanjur terumpat gak tentang cerita2 laman sosial FB..biasalah cerita2 panas dalam group rahsia FB kita orang..Memang sedia maklum kita orang memang rapat dalam FB..macam macam ragam leh tengok..cuma aku je yang kurang aktif dalam FB..tapi aku still juga jengok2 dia orang nih..menyampuk cerita2 terkini.

Oklah..tadi kata lemau..dah jauh pulak ceritanya ni..tengah cari mood nak blogging hari ni.Tengah cari semangat nak terjah blog rakan2 blogger..ok settle..kopi pun dah abis secawan…jom layan blogging..mata tolonglah jangan mengada ngada nak buat buat lelap..

SENANG SENANG MENANG <-- Amaran..ini iklan..kalau nak bagi aku 20 sen atas entry ni klik laa..kalau tak mo abaikan je..huhuhu..
Selamat bercuti semua..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

8 comments

  1. la..jgn la lemau2 kiz..meh jln blog akak

  2. sama la kita..mati kutu da nie..taktau nak wat apa..haha 😉

  3. korang okey r cuti kjap je..ak nih, cuti 5 BULAN derr..bosann gylerr doowhhhh..

  4. cuti pun lemau? gi ler jln2 cuci mata..hehe

  5. slmt bercuti kiz..apa buat cuti2 ni? 🙂

  6. A y e s h a Ramlee

    samalah, ayesha pun baru je bangun.. tp bila kat rumah cepatnya masa berlalu..

  7. isi masa dgn yg berfaedah….

  8. selamat hari pekerja. hehe. pergh, batch 93, kira orang lama jugak ni. hoho

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *