Breaking News
Home » Uncategorized » Kenapa Kura Kura Lagi Laju Ni ..?

Kenapa Kura Kura Lagi Laju Ni ..?

Salam semua..selalunya laju je..tapi petang ni rasanya ada perubahan.Dah tak sama dah.Kenapa ada masalah ke?.Bukan apa dah terbiasa laju..bila slow ni terasa tensionnya..haha..nak sedapkan hati..mungkin sementara je..ada kerja kerja baiki talian kot..

Kalau aku tak cerita apa benda yang slow mesti korang dah tahu kot menda apa yang slow..haha..biasalah talian streamxy @ wifi aku ni..hari ni lain macam je.Tetiba jadi kura kura.Tapi tak lah terlalu teruk sangat cuma ada slow sikit je..tapi sebabkan dah terbiasa laju..terasalah sikit..haha ( saja nak kecoh )

ermm..takkan cerita kosong je kan..cerita internet slow citer basi kot..meh kita ambil sket moral dari citer kura kura ni..

Ingat tak citer Arnab dan kura kura yang berlumba? dimana arnab yang bongkak tertidur di pertengahan jalan sedangkan kura kura walaupun slow sampai dulu..mesti korang pernah dengar cerita ni..
Jadi moralnya ..sehebat mana pun kita ..jangan kita pandang rendah kemampuan orang lain..sebab setiap dari kita ada kelebihan dan ada kekurangan..

Ok ..minum petang dulu..!! Popia + Teh Halia..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

7 comments

  1. Biasa kalau tenet slow. Pengguna broadband selalu alami. Huhuhu

    cam sedap jer popia +teh halia, huhuhuj

  2. relaks la kiz…kalau selalu laju pun..mkn minyak byk..hik3.hujan ke sana?sbb tu line slow kot?

  3. dia merajuk la tu kot.. hehe

  4. pakai line tenet TM la sonang..hehe 🙂

  5. so.. sama2lah kita jadi kura2.. hehehXD

  6. dayah SnoW Heuka

    =,= internet slow.. laju.. kura2 arnab.. pas tuh moral value minum petang ekeke 😛 simple n byk maksud 3 in 1 gitu~ :))

  7. streamyx wi fi kat sini ok jer…hee..tapi bila hujan..mmg tak leh nak loading…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *