Menu Tutup

Kenapa Hanis Zalikha Takut Jadi Terkenal ?

Hanis Zalikha Takut Jadi Terkenal | Bakal Berlakon Dalam Filem Gangster Celop – Siapa tak kenal akan nama Hanis Zalikha. Antara nama selebriti yang begitu sinonim dalam dunia blogger. Dan baru-baru ini bakal menyerikan dunia hiburan tanahair apabila berlakon dalam filem Gangster Celop. Tadi terbaca dalam portal hiburan gua.com.my yang tertera tajuk Hanis Zalikha Takut Jadi Terkenal . Kenapa Hanis Zalikha takut jadi terkenal..ermm .

Menurut laporan dalam artikel itu Hanis Zalikha takut jadi terkenal kerana risau keselamatan dan privasi keluarganya setelah dia menjadi perhatian masyarakat.

Saya tak risau diri sendiri sebab saya tahu jaga diri. Kalau saya buat silap, saya tanggung sendiri. Tapi saya risau privasi keluarga saya terganggu sebab mereka tak minta untuk jadi perhatian,”  antara kenyataan Hanis Zalikha. 

Selain meneruskan aktiviti blogging dan bakal menjadi pelakon utama filem Gangster Celop , Hanis Zalikha bakal akan muncul dalam program terbaru TV9, Mad Market yang akan ditayangkan pada September 2012.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *