Breaking News
Home » Uncategorized » Kenapa ” Aku Dan Sesuatu “

Kenapa ” Aku Dan Sesuatu “


Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan2 blogger dan pelayar dunia maya sekeliannya.Harap harap semuanya ok..yang tak ok ..buat buat ok..Entry ni entry biasa2 je..buat ringan2kan minda yang tengah memberat..Kenapa AKU DAN SESUATU ? kenapa tak aku dan dedua..tetiga atau aku dan dia..haha!! Sebenarnya ada sebab kot..kenapa aku guna aku dan sesuatu pada blog aku..
Sebenarnya dari zaman aku sekolah aku suka sangat dengan ayat aku dan sesuatu ni.Entah kenapa tah.Ayat ini simple tapi banyak maksud yang tersirat dan tersurat.Bagi aku aku dan sesuatu itu boleh membawa maksud aku dan kehidupan.. aku dan percintaan ..aku dan ketuhanan..dan macam macam lagilah apa yang aku lalui setiap hari..

Cuba guna aku dan dia..dah sah aku dan dia je..cuma cerita 2 orang..dah sah cerita cinta semata mata..tak pun cerita aku tak suka dia..dia tak suka aku..alah,lebih kurang laa.
Tu sebab tag line aku tu aku letak AKU DAN SESUATU .. salah satu sebab pun mungkin sebab lagu ni.. Tajuk pun Aku Dan Sesuatu..ada ler serba sedikit cerita suka duka kehidupan..cerita apa?..adalah adalahkan..


Aku suka lagu ni..sebab lagu ini ada sesuatu…kekadang ada aku dalam lagu ini…

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

10 comments

  1. ceq suka lagu tu

  2. ala cite lah,cite lah.apa dye?
    but mmg pon.sesuatu tu unik.like u ckp.ada yg tersurat & tersirat.

  3. “kiz kalau takde idea pun masih boleh buat entri ringan2..santai2…
    kalau akak,langsung tak tau nak taip apa2..langsung blur…~teringat lagu c.i.n.t.a…famous lagu tu kan..lagu ni pulak akk jarang dgr la..”

  4. kiz..rasanya ada lagi kan blog yg gunakan tagline sama ‘aku dan sesuatu’ 🙂

  5. @nub lagu paling aku suka ni..biasalah membesar dalam era rock kapak..haha.

  6. @rara pinkmafia hehe…nak cerita apa..dengar lagu tu dan liriknya..salah satu cerita aku dan sesuatu..cerita salah satu darinya..hehe

  7. @Piasara Sebenarnya lagu ni 1 album ngan lagu C.I.N.T.A tu kak pia..tapi sebenarnya lagu ini yang terbaik..lagu C.I.N.T.A tu yang popular..sebab 1st time keluar lagu mengeja pada masa tu..

  8. @Mrs.Yie ye ye ye..btol tu.. mereka dan sesuatu mereka..dan di sini dengan sesuatunya pula..that why aku dan sesuatu itu unik mcm ckp Rara kat atas tu..hehe

  9. aku dan sesuatu.. sesuatu bermaksud yang umum.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *