Menu Tutup

Kenapa ” Aku Dan Sesuatu “


Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan2 blogger dan pelayar dunia maya sekeliannya.Harap harap semuanya ok..yang tak ok ..buat buat ok..Entry ni entry biasa2 je..buat ringan2kan minda yang tengah memberat..Kenapa AKU DAN SESUATU ? kenapa tak aku dan dedua..tetiga atau aku dan dia..haha!! Sebenarnya ada sebab kot..kenapa aku guna aku dan sesuatu pada blog aku..
Sebenarnya dari zaman aku sekolah aku suka sangat dengan ayat aku dan sesuatu ni.Entah kenapa tah.Ayat ini simple tapi banyak maksud yang tersirat dan tersurat.Bagi aku aku dan sesuatu itu boleh membawa maksud aku dan kehidupan.. aku dan percintaan ..aku dan ketuhanan..dan macam macam lagilah apa yang aku lalui setiap hari..

Cuba guna aku dan dia..dah sah aku dan dia je..cuma cerita 2 orang..dah sah cerita cinta semata mata..tak pun cerita aku tak suka dia..dia tak suka aku..alah,lebih kurang laa.
Tu sebab tag line aku tu aku letak AKU DAN SESUATU .. salah satu sebab pun mungkin sebab lagu ni.. Tajuk pun Aku Dan Sesuatu..ada ler serba sedikit cerita suka duka kehidupan..cerita apa?..adalah adalahkan..


Aku suka lagu ni..sebab lagu ini ada sesuatu…kekadang ada aku dalam lagu ini…

10 Comments

  1. Piasara

    “kiz kalau takde idea pun masih boleh buat entri ringan2..santai2…
    kalau akak,langsung tak tau nak taip apa2..langsung blur…~teringat lagu c.i.n.t.a…famous lagu tu kan..lagu ni pulak akk jarang dgr la..”

  2. kiz

    @Piasara Sebenarnya lagu ni 1 album ngan lagu C.I.N.T.A tu kak pia..tapi sebenarnya lagu ini yang terbaik..lagu C.I.N.T.A tu yang popular..sebab 1st time keluar lagu mengeja pada masa tu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *