Menu Tutup

Kemaskini Semakan Permohonan BR1M 2015

Kemaskini Semakan Permohonan BR1M 2015. Permohonan ,  Cara Kemaskini , cara membuat semakan BR1M 2015 Online dan BRIM 4.0. Bantuan Rakyat Satu Malaysia atau BR1M bagi tahun 2015 merupakan kali ke empat ianya dilaksanakan oleh kerajaan Malaysia. Laman online untuk semakan permohonan , kemaskini pemohon lama serta permohonan baru juga ada disediakan bagi memudahan urusan penerima lama dan pemohon baru.

Menurut info terkini dari laman e-BRIM , segala urusan online untuk permohonan baru , kemaskini maklumat pemohon serta semakan permohonan akan mula dibuka bermula 1 Disember 2014 sehingga 31 Disember 2014. Jadi jika laman ini telah dibuka sepenuhnya , digalakan semua penerima lama atau pun baru membuat semakan untuk mengelakan permohonan gagal diproses.
Semakan Status Br1m
BR1M 2015
Pertanyaan tentang BR1M 2015 juga boleh dibuat melalui talian hotline LHDN dan Kementerian Kewangan boleh dibuat melalui nombor telefon dibawah.
Lebih banyak info berkaitan BRIM akan diupdate kemudian mengikut perkembangan semasa berdasarkan maklumat yang dikeluarkan oleh LHDN atau Kementerian Kewangan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *