Breaking News
Home » Uncategorized » Kekasih

Kekasih

Sesuatu yang istimewa khas buat kaum hawa yang bergelar isteri kepada suami tercinta.Sesungguhnya isteri solehah itu adalah hiasan yang cukup bernilai bagi suami.Isteri juga menjadi tulang belakang kejayaan seorang suami.Aku nak share sesuatu yang mana aku betul2 tersentuh dengan jalan cerita video ni.Walaupun dalam bentuk animasi tapi ceritanya sungguh mendalam dengan di sertakan alunan lagu yang penuh makna..

Sambil aku layan video ni aku duk perati isteri aku.macam2 yang aku ingat.touching wooo…adeh cair lak hati jantan aku kali ni.Jadi layan je la..

Khas buat isteri tercinta dan juga kaum hawa yang bergelar isteri dan bakal2 isteri.

Gambar dari Google @ vidoe dari youtube

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

8 comments

  1. hihi. seronok kot. syokk cintan cintun.. tapi biaq kena gaya laa. hehehe

  2. hehe…cintan wooo…besh2..
    =)

    pls visit my blog
    =D

  3. @nub cintan suami isteri memang dah kena gaya Nub..haha

  4. Pendekar Berkuda

    jeles la trngok cerita ni.. huhu…

  5. Dari itu..harus di ingat..hargailah isteri anda..

  6. @Pendekar Berkuda den lagi laa jeles..terasa kita lak yang dalam cerita tu

  7. masing2 saling melengkapi =)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *