Breaking News
Home » Uncategorized » Kejutan Kedua | Buat Aku Terus Terlena

Kejutan Kedua | Buat Aku Terus Terlena

Fuhhh..semalam langsung tak online malam..apa lagi update..kah kah..semua gara-gara kejutan kali kedua..maksudnya dah dua kali aku dapat kejutan ini.Kejutan apakah? surprise apakah? erkk panjang ceritanya..”pendekkan..haha”
Semalam hujan renyai-renyai..macam biasa online sambil layan-layan blog..lepas tu  bila bosan layan game online jap…namun ada sesuatu yang tak dijangka..adehh..kata orang malang tak berbau tapi kalau kentut memang berbau..tapi ini bukan kes terbau kentut tau..dalam hujan renyai-renyai tu mana ler aku tau akan ada kilat…selalu tak der pun..kuasa tuhan siapa dapat menghalangkan..redha..
Dalam syok-syok layan game..kilat memancarkan flash dia..tanpa ada bunyi..bukan petir..tetiba badan aku terangkat sekali..sebab aku baring dengan laptop letak atas badan..pehh rupanya kilat tu menyebabkan kuasa elektrik pun meningkat hingga laptop ni pun mengalirkan kuasa elektrik terus ke tubuh aku yang maskulin ni..pehh..pucat muka..terus tutup semua sumber elektrik..

Lepas tu badan terus jadi lemah..kepala pening..terus baring-baring..zzzzzzzzzz lena sampai kepagi..ini pun ada rasa goyang lagi badan ni..dulu pernah kena sekali tapi tu aku terpegang soket yang rosak..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

13 comments

  1. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    best kan kena kejutan elektrik ne.. hehe.. aku pon pernah kena.. rase lemah longlai je badan ni 🙂

  2. Kiz dah dua kali, sy dah 3 kali..hermm, mmg lemah seluruh badan woo..safety first k, jgn terpegang voltan tinggi dah lah..

  3. uisshhh seram plak amani dgr..amani tak pernh kena lagi..xmau lah kena..

    kalau hujan jgn bkak laptop

  4. hehe! memang tak berbau.
    thanks singgah blog.

  5. lain kali hati2…tau..jgn tidur depan laptop…hmmmm

  6. pling tak suka kna letrik nih, smpai skg fobia gilaaaaaa

  7. bro,better g klinik,nt takut ada wire short lak.hehehe

  8. fuhh tuh bukan elektrik shock dah, kena kilat betul kott.

  9. bahaya tu bro…lain kali hati-hati. ok tak ni?

  10. kono eltrik kang kok jongkeh..

  11. cuba ko check bada ko..kot-kot ada kuasa superman..boleh terbang..takpa..spender uncle leh sponsor hahahahha

  12. boleh pi semayang jumaat tu orait lagi kot naa. takut takdak jumaat lagi jaa. hee =)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *