Home » Uncategorized » Ke Kuala Rompin Kita

Ke Kuala Rompin Kita

Salam buat semua rakan dan blogger dan lain2 yang sewaktu dengannya..Mula2 aku nak ucapkan selamat menyambut hari deepavali kepada semua yg menyambutnya lah ye..dan selamat bercuti kepada yang bercuti..yang tak cuti tu buatlah kerja macam biasa..hahaha.
Esok..!!! agenda aku adalah untuk pergi ke

Kuala Rompin,Pahang.Biasalah masa2 cuti ni nak bawa anak isteri pergi bercuti..Lagi pun sebelum musim tengkujuh datang ni elok gak pi jalan2.Rehat2kan minda yang dah terlalu penat dek kehidupan duniawi yang makin menekan2 kepala otak kita..huhuhu..
Insyaallah..jika tiada aral melintang esok akan sampailah ke Kuala Rompin untuk bersantai.( yg penting leh gak layan mancing pantai sambil mandi mandi..).Bukan pertama kali aku sampai Kuala Rompin ni.Masuk ni adalah kali yang keempat aku pergi bercuti kat sini.Bukan apa , aku datang semula sebab aku rasa tempat ni feel dia lain sikit.tak leh jumpa tempat lain.Kalau tak caya try la pergi bercuti kat sini.Belum cuba blom tahu..
Apa apa pun doakan perjalananku pergi dan balik dengan selamat..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

4 comments

  1. moga selamat pergi dan selamat kembali….

    New Entry “Jom Baca Karangan Best…”

  2. Selamat bercuti …hihihi dan semoga gumbira.

  3. enjoy ur holidays, bro
    x penah sampai lg kuala rompin. kalau rajin, kasi up entry percutian di sana nanti

  4. mesti istimewa tempat ni. jika tak masakan akan pergi beberapa kali

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *