Home » Berita » Kau Saman Aku,Aku Saman Kau Balik

Kau Saman Aku,Aku Saman Kau Balik

As Salam dan selamat sejahtera buat semua.Pernah dengar tak kalau orang ada cakap macam ni..” tak makan saman betul budak ni “.Itu kalau dah geram sangat dengan bebudak kecil yang tak layan dek tegur.Lepas ni adik-adik jangan makan nasi dah..kena makan saman..kalau tak makan saman nanti jadi orang degil..ohh macam merepek pula aku tulis.
Kenapa pula aku cerita saman-saman ni.Sebenarnya sebab kes ni.Balas membalas saman.Zaman sekarang biasalah saman tu hal biasa je.Jadi kena hati-hati menulis sesuatu perkara yang sensitif dalam blog kalau tak mahu kena saman.
Blogger, Ahmad Sofian Yahya, 47, yang mengendalikan blog sekupangduas.blogspot.com memfailkan saman balas bernilai RM11 juta terhadap Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pantai Remis, Nga Kor Ming di Mahkamah Tinggi di Ipoh.Pada 3 Januari lalu, Kor Ming menyaman Ahmad Sofian RM10 juta kerana didakwa menyiarkan artikel yang memfitnahnya.

Harap kes ini selesai dengan baik.. mahkamah badan berkecuali,memang tak perlu dipertikaikan.Aku menulis pun atas dasar berkecuali..huhu.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. Azhafizah[フィザ]

    takut ah nak komen komen hal politik ni..zaman sekarang ni macam2 leh jadi..haru biru je kan..menakutkan betul..

  2. kalau bersabit politik memang tak berani nak komen

  3. den saman paking ari tu tk bayar lae ni..tunggu la ado potongan harga bru poe baya..kih kih kih

  4. Salam, tak terfikir utk kemakamah sblm nie, tapi disbb utk rakyat Wajib tahu penyelewengan sbgai HAK kebenaran, adakah rakyat boleh diugut Dgn saman, adakah disbb kan sbgai lawyer rakyat mesti tutup mulut Dan akur… Jadi nak bagitau pada yg seronok menyamun Dan perbodohkan rakyat… Insyallah rakyat tetap menentang penyelewengan Dan korupsi kerana kuasa ditangan rakyat yg mau kan negara Aman Dan bersih, tq for the post n support!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *