Breaking News
Home » Santai » Kau Masak Yang Lain Minta Semangkuk

Kau Masak Yang Lain Minta Semangkuk

Bla..bla bodoh..bla..bla..tak guna..bla..bla..dasar murahan..bla..bla..berapi-rapi sampai terbakar macam iklan mee maggi kari berapi yang pernah disiarkan kat TV dulu.Ingat lagi..abaikan.Tapi mungkin zaman dunia tanpa sempadan ni memang mudah nak sampaikan hasrat hati..memberontak cara terkini..eh sapa yang boleh halang..tekan-tekan keyboard pilih huruf jadikan perkataan ,kemudian susun kata jadikan ayat yang betul-betul panas.Lepas tekan je terbitkan catatan..nah kau satu dunia boleh tahu.Terpampang satu kisah sampai dalam kelambu pun tersingkap.

Lepas tu ramai le yang tumpang semangkuk..yang mengutuk tambah perisa..yang dikutuk hantuk-hantuk kepala.Apa yang dapat? Yang nampak cuba kata-kata yang tak enak dibaca.Kan lebih baik pandang diri sendiri yang serba kekurangan sebelum menuding jari keatas orang lain.Cuba bayangkan kalau batang hidung sendiri yang kena..suka? suka tak? ehh tahu pula geleng-geleng kepala..
Sebenarnya..apa yang aku nak sampaikan ini..beri pandangan boleh,tapi biarlah yang membina dan bukan semata-mata ikut suka.
pstt : thank to Afzal untuk yang ini 30 blog of year..tak sangka plak kau suka entri blog suam-suam kuku aku ni..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

6 comments

  1. owh ye..tu psl kne sentiasa berhati2 bila nak post something

  2. yg tokok tambah tu mmg manusia suke.mcm ajinamoto gitu kan.

  3. Azhafizah[フィザ]

    cukup rasa..huhu..preview dan fikir sebelum post..itu lebih baik >.<

  4. menyesal dikemudian hari tidak berguna..

    tahniah kerana terpilih dalam blog 30 in year tu 🙂 blog nie memang best pun sempoi.

  5. jangan sampai kena saman sudahlah..

  6. peringatan untuk semua,
    jangan suka jaga tepi kaen orang kan.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *