Menu Tutup

Kau Goda Baik Punya Eh..yaaaaw

Ayat memang tak boleh tahan punya.Baik punya puji..cantik punya bodek..yang penting hajat supaya ada pulus masyuk tercapai..kih kih.Bolehlah aku ibaratkan macam jurujual maya.Tapi cara tu macam tak seronoklah eh..

“Saya suka blog awak,saya pasti akan datang lagi ” tapi link nama penulis dalam shoutbox terus ke iklan..kah kah..salah satu contoh ayat mengayat tu..oppss tapi aku blom tergoda lagi dengan pujuk rayu jurujual maya ni.

Yang terus terang pun ada gak..tapi semaunya jenis yang jual barangan kecik nak besarkan..pendek nak panjangkan.. sekejap nak lamakan..longgar nak sempitkan..haha..apo pun tak boleh..dulu banyak spam kat email..sekarang tukar lokasi lak..kat shoutbox..macam-macam.

3 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *