Breaking News
Home » Santai » Kau Goda Baik Punya Eh..yaaaaw

Kau Goda Baik Punya Eh..yaaaaw

Ayat memang tak boleh tahan punya.Baik punya puji..cantik punya bodek..yang penting hajat supaya ada pulus masyuk tercapai..kih kih.Bolehlah aku ibaratkan macam jurujual maya.Tapi cara tu macam tak seronoklah eh..

“Saya suka blog awak,saya pasti akan datang lagi ” tapi link nama penulis dalam shoutbox terus ke iklan..kah kah..salah satu contoh ayat mengayat tu..oppss tapi aku blom tergoda lagi dengan pujuk rayu jurujual maya ni.

Yang terus terang pun ada gak..tapi semaunya jenis yang jual barangan kecik nak besarkan..pendek nak panjangkan.. sekejap nak lamakan..longgar nak sempitkan..haha..apo pun tak boleh..dulu banyak spam kat email..sekarang tukar lokasi lak..kat shoutbox..macam-macam.

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

3 comments

  1. Betul tuu. Kadang-kadang Christina Perry ngn Aaron Aziz pun datang komen jugak. Hahhaha šŸ˜€

  2. caliph shuriken

    btul tu bro.. baik punya kipas, hukk.. tu blom kes satu link tp empat nick berbeza :p

  3. tu bukan org tu..tu spesis anjing laut

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *