Menu Tutup

Kau Buat Blog Ke ?

As Salam.. mak ada pesan ,kalau nak buat baik tak payah nak tunjuk-tunjuk..nanti timbul perasaan riak dan takbur..( skema nya akunya intro ).Tapi memang betulkan.Tapi macam mana kalau kita tulis blog pula? Kalau tak bagi tahu orang macam mana orang nak terjah dan baca blog kita? Jadi pandai-pandailah promosikan blog tu..macam-macam cara ada.

Situasi masa aku kat kedai tadi..
” kau ada buat blogkan ? ”

” mana ada,aku ni buta IT “

” ye je kau ni,aku ada bacalah..muka kau pun ada terpampang kat blog tu? “

” erk ye ke,pelanduk dua serupa tu “

” betullah,memang tak salah ”

” kalau betul apa yang tajuk cerita yang kau baca,salah satulah “

Dia pun cakap beberapa tajuk entri aku.. alamak..betullah pulak..tak sangka juga kena tegur dengan orang kampung ( aku tak kenal pun ) gara-gara dia baca blog aku..haha..adeh malu ler pula..tapi tak sangka jugakan ada silent reader yang tegur kita..

Fuhhh..semangat membara nak menulis ni..hahaha.. (poyo punya ayat..!!!)
Lepas ni kena buat banner baru ni,tak payah letak gambar sebab aku tak nak orang kenal..aku nak low profile je..

12 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *