Home » Santai » Kau Buat Blog Ke ?

Kau Buat Blog Ke ?

As Salam.. mak ada pesan ,kalau nak buat baik tak payah nak tunjuk-tunjuk..nanti timbul perasaan riak dan takbur..( skema nya akunya intro ).Tapi memang betulkan.Tapi macam mana kalau kita tulis blog pula? Kalau tak bagi tahu orang macam mana orang nak terjah dan baca blog kita? Jadi pandai-pandailah promosikan blog tu..macam-macam cara ada.

Situasi masa aku kat kedai tadi..
” kau ada buat blogkan ? ”

” mana ada,aku ni buta IT “

” ye je kau ni,aku ada bacalah..muka kau pun ada terpampang kat blog tu? “

” erk ye ke,pelanduk dua serupa tu “

” betullah,memang tak salah ”

” kalau betul apa yang tajuk cerita yang kau baca,salah satulah “

Dia pun cakap beberapa tajuk entri aku.. alamak..betullah pulak..tak sangka juga kena tegur dengan orang kampung ( aku tak kenal pun ) gara-gara dia baca blog aku..haha..adeh malu ler pula..tapi tak sangka jugakan ada silent reader yang tegur kita..

Fuhhh..semangat membara nak menulis ni..hahaha.. (poyo punya ayat..!!!)
Lepas ni kena buat banner baru ni,tak payah letak gambar sebab aku tak nak orang kenal..aku nak low profile je..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

12 comments

  1. wah .smpi org kg tau ni…hehehe…membara2 sebara baranya..hehehe

  2. wah, org kampong pon ada jadi silent reader.huhu

  3. Azhafizah[フィザ]

    penangan blog punye pasal.^^

  4. hahaha..org kg tu bc.. 🙂

  5. wahhhh.. femes kiz kat kg hehee.. ^_^

  6. kih kih kih… org pangka..mesti la org kona..hahahah

  7. kita pun xletak gambar dan nama dalam blog..weee..but everyone can read it..

  8. kekekeke..ada org kampung kenal ekau yo..fofular lah ekau lepas ni..haha

  9. makin glamer kwn aku ni

  10. heheee….xpe la msti rmai org xcted nk dtg blog….:)

  11. wah glamor le.. hehe

  12. ala2 retis gitu… ada silent reader ye

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *