Breaking News
Home » Uncategorized » Kata 2 Kali Lebih Cepat .. Adeh !!

Kata 2 Kali Lebih Cepat .. Adeh !!

Kata menyerap 2 kali lebih cepat..tapi rasa macam tak cepat pun..haha..4 kali lebih lambat adalah..merungut sikit sebab ubat ni tak beri kesan kepada sakit kepala ni..selalu cepat je..abaikanlah..nanti eloklah tu.Cuma hari ini walaupun cuti,tak dapat nak update blog banyak2 entry..selalunya time sibuk pun sekurang-kurangnya dapat 3 ke 4 entry sehari..tapi sebab kepala yang tengah bergendang ni tak dapek den nak nolong eh tu doh..huhu..sabar je lah.

Hiasan – google

Bukan apa, risau gak sebab asyik hidang makanan yang sama kepada tetamu yang bertandang..haha..walaupun tak ramai mana tapi rasa macam tak seronok..walaupun tetamu tak kisah tapi aku kisah..hahaha..apa apa je lah..

IKLAN Nak bagi aku duit beli ubat klik SINI..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

11 comments

  1. hehe rilek bro. makanan je tu.. nanti boleh tuka menu lain

    Semua ada di KL

  2. rara pinkmafia

    hmmm makan lah aktivfast.ok sket kot..

  3. apo kono eh jang…poe la klinik murthi …ambik ubek..hehehe

  4. @Freaky makanan minda..haha entry..

  5. @Syuxer panadol activefast laa..haha dah tagline pun menyerap 2 kali lebih pantas..

  6. @rara pinkmafia activefast laa tu Rara..malas nak tulis kat entry jenamanya..nanti orang cakap kondemkan product plak..huhu

  7. @ArulchelseA klinik murthi kek mano pulak tu..

  8. bawak2 lah bertenang ye…..
    nanti hilang lah sakit kepala tu….

  9. nanti okay le tuuu..kena makan byk2 kot?? ehhhh.. slow slow..

  10. pening kepale tido la jawap nye..lagi best 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *