Menu Tutup

Kat Mana Nak Cari Awek

Kat mana nak cari awek eh? Tempat yang aweknya ramai..haha..leh pilih-pilih.Memang tengah nak cari awek ni.Siap tahu..cuba cerita sikit kat mana?

Keyword yang aku ambil kat histats untuk carian blog ini.

Memang di akui dulu mirc memang menjadi tumpuan remaja yang kaki chatting termasuklah aku…haha.Tu dulu,sekarang dah tak ada lagi dah.Sebab dulu kalau masuk Mirc tujuan utama mesti cari awek..kah kah.Mana ada orang lelaki yang nak borak dengan lelaki..Masuk channel mesti cari nama perempuan.Ayat biasa pembuka bicaranya “A/S/L please” yang membawa maksud Age,Sex dan Location..huhu.betul tak?

Antara channel utama menjadi tumpuan dulu adalah #kampung dan #mamak..antara yang paling top la.tapi sekarang aku tak tahu la..dah 7 ke 8 tahun aku nak guna mirc…Ada sesiapa kat sini dulu atau sekarang yang masih layan mirc..?

15 Comments

  1. Belalang Hijau

    last try guna chat ritu, nmpk dah improve sket d mana kita leh letak muka kita dah… itu pun klu x silap belalang try sekitar 2 tahun sudah 🙂

  2. josrevalution

    haha..zaman dulu2 memang lah guna ni selain YM..tapi skg dah x ramai guna ni,baru2 ni sy ada try bukak sebb kan sy ada software ni so memang dah kurang lah org ka situ..sbb suma dah beralih pndah ke facebook yang sedang hangit gile skg ni..huhuh..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *