Breaking News
Home » Uncategorized » Kat Mana Nak Cari Awek

Kat Mana Nak Cari Awek

Kat mana nak cari awek eh? Tempat yang aweknya ramai..haha..leh pilih-pilih.Memang tengah nak cari awek ni.Siap tahu..cuba cerita sikit kat mana?

Keyword yang aku ambil kat histats untuk carian blog ini.

Memang di akui dulu mirc memang menjadi tumpuan remaja yang kaki chatting termasuklah aku…haha.Tu dulu,sekarang dah tak ada lagi dah.Sebab dulu kalau masuk Mirc tujuan utama mesti cari awek..kah kah.Mana ada orang lelaki yang nak borak dengan lelaki..Masuk channel mesti cari nama perempuan.Ayat biasa pembuka bicaranya “A/S/L please” yang membawa maksud Age,Sex dan Location..huhu.betul tak?

Antara channel utama menjadi tumpuan dulu adalah #kampung dan #mamak..antara yang paling top la.tapi sekarang aku tak tahu la..dah 7 ke 8 tahun aku nak guna mirc…Ada sesiapa kat sini dulu atau sekarang yang masih layan mirc..?

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

15 comments

  1. dulu saya suke gak bukak kampungchat..menyamar jadik laki..susah kalau letak nama pompuan nihh..haha…jahatt an an…….. ;P

  2. oo… ni first time dgr bnde alah mirc tu..ekekeke

  3. last try guna chat ritu, nmpk dah improve sket d mana kita leh letak muka kita dah… itu pun klu x silap belalang try sekitar 2 tahun sudah 🙂

  4. pernah jugak masa sekolah dulu main kampungchat ni..hish dah lama di lupakan..

  5. lama dah benda alah tu aku tingalkn..dekat 12 thn dah ..kih kih kih

  6. haha..zaman dulu2 memang lah guna ni selain YM..tapi skg dah x ramai guna ni,baru2 ni sy ada try bukak sebb kan sy ada software ni so memang dah kurang lah org ka situ..sbb suma dah beralih pndah ke facebook yang sedang hangit gile skg ni..huhuh..

  7. em tak pernah guna. hehe
    tp pernah la join chatroom.
    sllu tipu je lebih..

  8. haha #kampung n #mamak..mengimbau kisah lama tu 🙂

  9. uik mirc best gile main dulu… siap main lawan skrip lagi. hahaha

  10. dulu klau tiba2 kuar a/s/l tu mmg intro chat laa, huh…

  11. “lahhh akak ni baru tau pasal mirc tu…”

  12. pernah guna sejam je mirc. heh

  13. facebook la..

  14. hahhahah channel tula zaman2 remaja aku pernah ceburi hehe..macam2 jenis manusia aku jumpa..siap bagi no tepon ada..nostalgia tuh..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *