Breaking News
Home » Uncategorized » Kat Mana Nak Cari Awek Uzbek ?

Kat Mana Nak Cari Awek Uzbek ?

Kat mana nak cari awek uzbek…cerita pasal keyword lak ni.Mungkin dia melekat sebab pasal entry irc tempot hari..ermm tak kisahlah entri mana.Tapi kenapa nak cari awek uzbek..?? cari le awek melayu ke,awek cina ke,awek india ke..awek indon ke..huhu..

Uzbek ni aku rasa ringkasan dari nama negara..Uzbekistan..alah negara yang sebelah negara hindustan,go head gostan dan sebelah negara setan..huhu.Motifnya kenapa nak awek yang dari sana.Bila aku search tentang awek uzbekistan ni..semua terarah ke cerita dot dot 18SX..kah kah..bahasa melayu lak tu..gersang sangat ler tu..

Tapi betul la..memang cerita bab sex,seks dan dot-dot yang seangkatan dengannya memang tinggi di enjin carian..aku rasa muak dah enjin carian tu tengok gambar bogel..baca cerita 18SX..kah kah..nasib baik enjin carian tu tak ada perasaan dan nafsu..kalau tak dah tentu dia melepak search laman web yang macam tu je..web yang suci-suci langsung enjin carian tak mahu datang..

sisipan bawah : banyak benda lain boleh tengok..buek abih an boreh yo bondo-bondo tu..happy blogging…thank you for reading..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

7 comments

  1. “hi tuan blog wen saje je dtg melwat blog2 yng wen da follow ni… hehhee have a gud dream ya…”

  2. Nak buat macamana,,tarikan ke arah itu terlalu kuat..aduhai…

  3. umangai awek uzbek di cari eh yo..

  4. er..boleh buat tag utuk keyword ni..huhu..

  5. jaohnyeeee,.cari awek uzbek,.haha,.

  6. hahaha jauh sekali eh nak cr awek uzbek..hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *