Home » Santai » Kalau Tak Boleh , Janganlah Bagi Harapan

Kalau Tak Boleh , Janganlah Bagi Harapan

Assalammualaikum,dah nak habis hari baru nak update..haha.!! hari yang agak stress sikit.Tapi sedaya upaya hadapi dengan selamba..malas nak fikir2 nanti jadi beban.
Jadi untuk melepaskan semua masalah ini hari ini terjah pusat karaoke menyumbangkan suara yang sumbang.Nyanyi lagu yang jerit2..rock2 keras..baru leh terbang semua stress.Kalau layan lagu lentok nanti feeling lebih pula..apa apa je lah.

oppss,jauh melalut eh..tapi nak cakap sikit ni..kenapa ada umat yang sangat suka memberi harapan dengan membuat janji2 manis,masin.pahit dan yang seangkatan dengannya.Tapi satu pun tak tertunai.Orang yang di janji dah berharap tapi tak dapat..memang boleh bikin haru.Jadi kalau rasa rasa diri tak mampu elak2kanlah nak memberikan harapan kepada orang.

Tak boleh cakap tak boleh..jangan kerana nak jaga hati dan nama..semua boleh..tidak ada yang tak boleh selain dari boleh boleh belaka.!!

Check Also

Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah

Teks Sidang Media Penahanan 7 Suspek Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah. Pihak PDRM telah …

5 comments

  1. rileks bro.. bawak bersabar

    ex GF or New GF ?

  2. rara pinkmafia

    der knp ni?entry 2 3 hari ni mcm sadis je?papepun tenangkan hati yek.

  3. biasa la bro..sekadar dipingiran pokok getah je..org mcm tu kena bg peringatan bro..dia bg harapn kita bg pelempang..hehe

  4. belajar berkata ‘tidak’

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *