Menu Tutup

Kalau Memang Betullah Memang Kayo Den Ni Haa…

Hari-hari ada duit masuk.Bukan sikit-sikit dia punya amaun.Beratus ribu kekadang berjuta pun ada.Bukan dalam nilai Ringgit Malaysia tapi dalam US Dollar dan Pound Sterling.Memang kayo den cam ni.Tapi semua tu lebih auta dari fakta.Semua tu tipu je.Entah apa motif dia orang send email yang entah ke apa tu.Setiap hari ada je.

Tapi setakat ini untuk akaun bank aku belum ada lagi yang cuba-cuba hantar email pishing.Jadi kena jaga-jagalah supaya kita tak terjerat.Sebab macam kata pepatah , jerat tak pernah lupakan pelanduk..ermm lebih kurang aa cam tu..

Tak kayo harto pun tak po ,janji kayo budi bahaso..tak gitu.

9 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *