Breaking News
Home » Santai » Kalau Memang Betullah Memang Kayo Den Ni Haa…

Kalau Memang Betullah Memang Kayo Den Ni Haa…

Hari-hari ada duit masuk.Bukan sikit-sikit dia punya amaun.Beratus ribu kekadang berjuta pun ada.Bukan dalam nilai Ringgit Malaysia tapi dalam US Dollar dan Pound Sterling.Memang kayo den cam ni.Tapi semua tu lebih auta dari fakta.Semua tu tipu je.Entah apa motif dia orang send email yang entah ke apa tu.Setiap hari ada je.

Tapi setakat ini untuk akaun bank aku belum ada lagi yang cuba-cuba hantar email pishing.Jadi kena jaga-jagalah supaya kita tak terjerat.Sebab macam kata pepatah , jerat tak pernah lupakan pelanduk..ermm lebih kurang aa cam tu..

Tak kayo harto pun tak po ,janji kayo budi bahaso..tak gitu.

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

9 comments

  1. atok kayo..menang moto..hahahha

  2. bulan ni den pokai. gaji tak penoh

  3. eden melambak poik dpek emial mcm tu./den tak apek an pun..

  4. Azhafizah[フィザ]

    macam macam cara dorang nak tipu.kat email spam banyak kan…hati hati je la

  5. pun dpt jugak kiz.. mmg kayo.. tapi kayo auta.. keh..keh..keh..

  6. kiz kalau dah kayo jgn lupa kat remy yo…..
    email yg nk menipu nie memang byk…. behati hati yo….

  7. tu pun ramai yang tertipu..

  8. Tak pernah layan email spam tu..hari2 menang lagi tu huh! abaikan jer bro..

  9. den hari2 dapek emel gitu..apo, dio ingat den ni pelahap sangat ko? kalau nak tipu, cari orang lain.bukan den.hahahahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *