Breaking News
Home » Santai » Kalau Aku Datang Sana Rasa Cuak .. Kalau Dia Datang Sini Buat Aku Tergelak

Kalau Aku Datang Sana Rasa Cuak .. Kalau Dia Datang Sini Buat Aku Tergelak

Assalammualaikum,amacam hari ni.Ada baik ka? Semoga apa yang kita rancang hari ini membuahkan hasil dan memberi manfaat kepada semua.Raya? kali ni tak mahu cerita raya..kali ni aku nak cerita satu barang yang selalu mencuakkan..( aku ambil perkataan yang sering dia tulis di akhir entrinya).Lama dah nak aku hebohkan blog ni kat sini tapi tak sempat..haha.Penulis blog ni memang antara pengunjung tetap blog ni..rajin komen( terima kasih )dan boleh di katakan sekampung lah…orang Kuala Pilah..haha

Tak nak banyak citer lah jom skodeng mamat yang mencuakkan ni..di http://arituarini.blogspot.com ..cuak-cuak dia tapi bila dia datang sini memang selalu buat aku gelak..haha..
Nak tahu kenapa..sebab komen-komen dia memang kekadang tersasar tapi sikit tepat..dengan ayat lawak dia yang mencuakkan..haha..

Selamat berpuasa dan beramal..Tak lama lagi nak raya..hati-hati di jalanraya

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

5 comments

  1. arul memang selalu camtu. tagline cuak tak lepas, HAHA

    p/s : lama tak datang, busy dan mood ke laut 🙂

  2. hehe tagline die ke cuak tu ? tak pernah lagi skodeng blog dia

  3. uit..uit..url aku pon kau sangkutkan juga kah kiz?..hahaha…oke jom..jom..terjah aku..aku terjah kau balik..pape pun tanks kiz..akan ku balas bahasa budi mu ini!!..

  4. timo kasih la org kg..sok ghayo jompot la dtg umah yo.. kih kih kih..

  5. haha..cuak aku bro dengan arul ni..kih kih kih…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *