Breaking News
Home » Uncategorized » Kak Pah Yang Hot

Kak Pah Yang Hot

Kak Pah Yang Hot
Kak Pah yang hot …haha..ada ke dia pergi sounds aku macam ni ( baca keratan shoutmix aku ).
Dia kata aku buat akaun skype tapi tak mahu guna..nasib baik dia kata tak mahu guna..kalau dia cakap tak pandai guna lagi ler bikin panas..haha..apa lagi terus login skype..buat call video ngan Kak Pah..ambil kau..kalau dah bercakap dengan ahli mesyuarat tingkap / ahli kabinet dapur..mesti ler cerita panas je..dari kisah blogger popular sampai ke kisah blogger tak berapa nak popular sampai ler ke cerita zaman Pak Kaduk..ermm memang panjang lebar..hampir 1 jam 30 minit..
Sebenarnya Kak Pah ( sekarang dengar cerita dah jadi DJ Gomo FM ) ni adalah sahabat lama..sahabat yang sezaman berblog..kalau anda pembaca dari zaman batu blog ni memang korang akan perasan yang aku selalu ada buat entri tentang Kak Pah ni..apa istimewa sangat sampai aku nak heboh-hebohkan Kak Pah ni..itu hanya aku yang tahu..yang pasti kita akan kenal siapa kawan siapa lawan..bagi aku Kak Pah sahabat maya aku yang paling cool dan berfikiran terbuka..aku suka.
Nak ngurat Kak Pah sambil ngurat anak dara dia kat SINI.
Nak dengar Kak Pah bercelotah sambil Chatting kat SINI.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

12 comments

  1. haha..nak terjah shabat ko ni..

  2. kiz dan kak pah antara sahabat maya belalang yang best! 🙂

  3. terima ksih kiz…terharu sungguh..dan belalang jugak…

  4. tak berapa kenal kak pah..
    mungkin di masa akan datang kami akan ada lebih masa untuk kenal2..

    kamu pun akak tak berapa kenal..
    jadi akak anggap kisah akak tak de
    dalam perbualan korang semalam..
    muahahahah..

  5. kak pah is the best….! cayalah…

  6. hehe..kak pah.. 🙂

  7. kpah dh mcm kpop ler!!!huhu

  8. tak sgka k.pah geng gomofm..shida dlu aktif dgn gomo tp sejak2 dah serius dlm blogger sedikit tgal gomofm tu ^_^

    pape pun gomofm best ^_^

  9. kpah ni byk kenalan ropanya…. sembang panjang lak.. byk la yg di gosip tu…hhee

  10. haha, kak pah k-poh. ingatkan kak pah k-pop tadi..adoyai~

  11. Rasa terharu sangar sebab Kak Pah sudi call.Manalah sangka kan?… dan sudi juga bacakan cerpen di GomoFM.

  12. kak pah memang best. aritu masa mia kat kl, kak pah dok layan borak dengan mia di skype hampir 3 jam. tak perasan sampai pukul 1.30pagi.

    macam2 yang diborakkan. love kak pah so much….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *