Breaking News
Home » Uncategorized » Kadang Kadang Mereka Buat Aku Tergelak

Kadang Kadang Mereka Buat Aku Tergelak

Walaupun aku ni bukanlah pengguna Facebook yang tetap kadang kadang aku buka juga.Sebab aku cuma buka Facebook ni sekali sehari kadang2 3 ke 4 hari tak buka.Kalau buka pun tak sampai 30 minit.Kecuali kalau aku main game laa lama sikit.Tapi hari ni aku buka FB terbaca pasal rakan sekerja ni tanya pasal pisang…kadang2 lawak juga eh..

Status yang tanya pasal pisang dah tua macam mana..

Ini salah satu komen yang menjawab..ahaks

Mereka ni sebenarnya suami isteri dan rakan sekerja aku merangkap jiran..haha..banyak komen pasal ni tapi aku tertarik dengan yang satu ni..mereka kadang2 buat aku tergelak..

Semoga mereka terus bahagia..!!

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

15 comments

  1. tapi betul jugak kiz..jawapan tu…sbb..pisang yg dah tua…buahnya jadi berat..kadang2 pokok pisang tu mcm nak tumbang..kena tongkat dgn kayu…( pernah tgk tak???)

  2. mmg status kawan2 d fb kadang leh buat kita sengih sorang2…ngee

  3. memang la tapi sweet pulak husband ngan wife tu ๐Ÿ™‚

  4. malah aku sebulan belum tentu buka facebook sob hehe

  5. selain berhibur leh dapatkan info..^^

  6. kiz..sumpah lah!!jawapan mintak penampar!!adess..

  7. @kpah k-poh pernah tengok Kak pah…hehe

  8. Sop pun suka update status FB merapu meraban.. huhuhu

  9. wahhh~ain 1 hari mmg xleyh berenggang dgn FB..situ laa information y bebudak kelas akn bagi kalau ade ape2…nak2 gtw psal asgnment..kalau x bukak mmg xtw ape2 laa~

  10. hahahahahahahahahahahaha
    hadoi pokok pisang pakai tongkat pulak dahhh

  11. pisang.. haha.. cam double meaning jerkkk ๐Ÿ™‚

  12. kdg selalu on9 fb pun bosan jgk tp entry ni kelakar la ๐Ÿ™‚ salam ziarah follow me back and komen ye tq ๐Ÿ™‚ http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/03/perangai-wanita-dan-cinta.html

  13. hahaha,,adoii…ni betoi2 mintak pukoi nii

  14. nurul nadia nasir

    hahaha.lawak lah akak neh..salam ziarah ๐Ÿ™‚

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *