Menu Tutup

Kadang Kadang Mereka Buat Aku Tergelak

Walaupun aku ni bukanlah pengguna Facebook yang tetap kadang kadang aku buka juga.Sebab aku cuma buka Facebook ni sekali sehari kadang2 3 ke 4 hari tak buka.Kalau buka pun tak sampai 30 minit.Kecuali kalau aku main game laa lama sikit.Tapi hari ni aku buka FB terbaca pasal rakan sekerja ni tanya pasal pisang…kadang2 lawak juga eh..

Status yang tanya pasal pisang dah tua macam mana..

Ini salah satu komen yang menjawab..ahaks

Mereka ni sebenarnya suami isteri dan rakan sekerja aku merangkap jiran..haha..banyak komen pasal ni tapi aku tertarik dengan yang satu ni..mereka kadang2 buat aku tergelak..

Semoga mereka terus bahagia..!!

15 Comments

  1. kpah k-poh

    tapi betul jugak kiz..jawapan tu…sbb..pisang yg dah tua…buahnya jadi berat..kadang2 pokok pisang tu mcm nak tumbang..kena tongkat dgn kayu…( pernah tgk tak???)

  2. ain revival

    wahhh~ain 1 hari mmg xleyh berenggang dgn FB..situ laa information y bebudak kelas akn bagi kalau ade ape2…nak2 gtw psal asgnment..kalau x bukak mmg xtw ape2 laa~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *