Breaking News
Home » Teknologi » Kad Raya Untuk Android

Kad Raya Untuk Android

Kad Ucapan Hari Raya Versi Android , Kad Raya Untuk Telefon Pintar Smartphone , Download Kad Raya Untuk Telefon – Anda pemilik telefon pintar ? Sempena hari raya aidilfitri yang bakal tiba ni bolehlah menghantar ucapan hari raya anda kepada keluarga , sahabat serta yang tersayang kad raya melalui telefon pintar anda. Semuanya kad raya online je sekarang. Untuk yang tak tersayang pun boleh hantar, lupakan sengketa, bermaaf-maafan lah yer. 
Banyak applikasi berkaitan hari raya yang boleh didapati di google play atau google store untuk anda downlaod. Ada yang berbayar , ada yang percuma. Ada yang bagus dan ada juga applikasi yang hampeh buat asal boleh je. Boleh ushar sendiri di google play.
Salah satu applikasi kad hari raya versi android yang saya sarankan adalah applikasi KAD HARI RAYA AIDILFITRI yang dibangunkan oleh Succes Action Interprise yang telah pun dimuatnaik kedalam google play pada 6 june 2014. Macam-macam koleksi kad hari raya untuk smartphone yang boleh anda dapati.
Melalui applikasi KAD HARI RAYA AIDILFIRI ini , anda akan Dapat lebih 60 koleksi kad hari raya aidilfitri. Kad hari raya ini percuma dan anda tidak perlukan sebarang talian Internet untuk melihat koleksi kad raya ini. Anda juga boleh menghantar kad – kad raya ini kepada kawan – kawan anda melalui facebook, twitter, instagram dan lain – lain lagi.

Contoh Kad Raya
Versi Android
KELEBIHAN – KELEBIHAN APLIKASI INI:
1) Anda tidak perlukan sambungan internet untuk membaca senarai kad raya ini.

2) Anda boleh simpan nota dengan mudah

3) Ada countdown timer untuk Hari Raya Aidilfitri 2014
4) Anda boleh hantar pantun raya ini melalui email, facebook, twitter dan macam – macam lagi kepada rakan – rakan anda.

Jadi jika berminat dan hendak hantar beribu-ribu kad raya kepada rakan rakan anda, boleh download applikasi ini mengunakan telefon pintar anda di google play. Mudah je kan, sebab cara downloadnya sama je macam anda download applikasi lain di telefon anda tu. 
** sebarang masalah penggunaan applikasi ini diluar kawalan blog ini yer, sila berhubung dengan pembangun applikasi melalui email di google play mahu pun di applikasi. 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 🙂 

Check Also

iklan raya BSN 2016 Pengacau Balik Raya

Iklan Raya BSN 2016 Pengacau Balik Raya

Iklan Raya BSN 2016 Pengacau Balik Raya. Masih ingat lagi dengan video iklan raya BSN …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *