Breaking News
Home » Uncategorized » Kad Raya Online | Koleksi Kad Raya Digital

Kad Raya Online | Koleksi Kad Raya Digital

Bila tiba hari raya ni mesti ramai yang nak menghantar kad raya.Dulu-dulu banyak yang menghantar kad raya melalui pos.Namun sekarang bila dunia internet semakin berkembang,menghantar kad hari raya secara online menjadi pilihan.Kita cuma perlu melayari laman web yang menyediakan perkhidmatan menghantar kad raya secara online.Biasanya dihantar melalui email dan terkini melalui Facebook.Memang banyak pilihan rekabentuk kad yang tersedia.


Kat sini aku nak bagi salah satu laman web popular yang menyediakan kad hari raya secara online.Kat web ini juga kita boleh download atau menghantar terus kepada penerima.Yang menariknya kita boleh memilih lagu latar untuk kad raya mengikut kehendak kita.Kalau nak mencuba leh terus ke web ini KAD RAYA ONLINE | KAD RAYA DIGITAL.

pstt: tapi kalau hantar kad original lagi best kot..haha..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

7 comments

  1. yu lah..bkn ssemua org guna IT..huhu..tp pape pun nak p tengok lah..tanks kiz..

  2. original lagi la best sebab dapat teringat kenangan kembali..kalau on9 ni sekejap je dah lupa..

  3. baru nak ingt pos kad raya pertama..tk tau la skang ni..nk anta ke tak..ermm..

  4. hantar betul2 la best.. tersemat kenangan..:)

  5. tp kiz ori aG best..ley simpan3..xperlu kna virus huhuhu

  6. selamat hari raya kiz 😀

  7. suka yang hardcopy lagi dari softcopy ni…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *