Breaking News
Home » Santai » Kad Raya Dari Cucu Buat Uwan

Kad Raya Dari Cucu Buat Uwan

As salam, banyak program hari ini. Agak sibuk sikit dengan majlis berbuka puasa sana-sini. Jadi tengah malam macam ni baru sempat nak update yang terkini..ni nak kongsikan apa yang anak buah aku tulis..kad raya ni..kad raya yang dia hantar by hand sendiri kat neneknya eh.. kalau panggilan kek Negeri Sembilan ni selalunya uwan laa.. ayat last tak boleh blah..terus kepada maksud.. begitulah kanak-kanak.. 

Mood raya dah mula ada ni..amacam persiapan raya sahabat semua?

Check Also

vroom vroom petronas Raya 2016

Iklan Raya Petronas 2016 Vroom Vroom

Iklan Raya Petronas 2016 Vroom Vroom. Seperti tahun-tahun sebelumnya apabila menjelang sambutan Hari Raya Aidilfitri, …

4 comments

  1. haha..comel kad raya..

  2. kreatif laa ank bdak2 kan ;;;folo GBS cini

  3. bro menariklaa widget popular post…nk coding die leh x? lame dah cari ade yg versi wordpress je…nie bru jmpe yg blogger punye…mohon share 🙂

  4. nostalgia kad raya hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *