Breaking News
Home » Info Hiburan » Kad Jemputan Kahwin Ana Raffali | Gambar Kad Kahwin Ana Raffali Dan Naim

Kad Jemputan Kahwin Ana Raffali | Gambar Kad Kahwin Ana Raffali Dan Naim

Kad Kahwin Ana Raffali Dan Ahmad Aznaim Abdullah | Gambar Kad Kahwin Ana Raffali Dan Naim | Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim – Macam biasa,kalau dah popular semua orang akan ikuti perkembangan terkini.Gambar atau bentuk kad kahwin pun ada yang nak tahukan.Maklumlah selebriti.Aku nak share gambar kad jemputan kahwin penyanyi Ana Raffali dan Naim ni.Bukan sebab aku teruja atau nak mengagungkan,cuma sekadar nak kongsi kegembiraan orang..haha..betul tak..haha.betul laa,kalau orang nak kahwin mestilah gembirakan,jadi aku kongsilah kegembiraan itu..macam tak logik je alasan aku ni..terima je lah seadanya.

Ni dia gambar kad kahwin Ana Raffali yang aku pinjam dari Gua..tak tahu bila nak pulangkan..apa pun kredit dah dibagi buat gua.com.my sebagai cagaran meminjam gambar..boleh eh..

Kalau nak besarkan klik je gambar tu..simple je kad dia..jimat kos kan..buat apa nak membazir buat yang mahal-mahal..bukan orang akan simpan dalam frame pun..betul tak?

Aku dulu pun kad kahwin buat sendiri je..Buat satu sebagai master lepas photostat je banyak-banyak..yang penting kita ikhlas nak jemput orang tu..
nota bawah : kad kahwin aku dulu aku reka pakai microsoft excel je.. ok je..ramai je yang dapat kad tu datang..haha.

Check Also

Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin

Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin Nikah 8 Februari 2016

Majlis pernikahan yang akan menjadi tumpuan dengan tajaan jutaan ringgit. Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin Nikah …

6 comments

  1. fyna nak share boleh? nak buka website GUA slow… line tenet down

  2. nak kawen dah ana rafali ni kan..tahniah!

  3. den nak ambik sumber kek sini yo..hehe

  4. tahniah ana rafali dan pasangan.ye,betul simple lagi bagus..kdg2 kene ikut budget gak.^__^

  5. simple je 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *