Breaking News
Home » Uncategorized » Jom Tukar Tukar Link @ Bloglist

Jom Tukar Tukar Link @ Bloglist

Dengan rasa rendah diri..nak mengofferkan kepada yang sudi sudi bertukar link @ bloglist dengan aku ni.Tiada paksaan dan hanya mengharap dengan keikhlasan kepada yang sudi.List Blog lelaki dan Blog Wanita sedia untuk di isi..Lagi banyak senarai bloglist lebih memudahkan aku nak BW haha..

Syarat mudah je..tak payah buat entri bagai( tak nak buang masa korang ) ..tak wajib nak follow2 ni ( kalau follow biar ikhlas )..tak payah nak letak2 banner apa ke..apa yang penting letak link blog aku kat blogglist korang..aku letak link blog korang kat sini..pilih ler list blog lelaki atau blog wanita..mudah je kan..

Apa lagi..kalau ada yang sudi dan berminat leh ler tinggalkan link korang kat komen tu..harap harap ada ler yang sudikan..haha..!!

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

25 comments

  1. blog wanita

    ummi join yer

  2. nak masuk blog lelaki..

  3. dah lama dah follow 😀

    http://eleventx.blogspot.com/

    check out my new header, on #Transformers3 mood~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html 😀

  4. hi..aq dah bloglistkan blog wak at my blog…hehe..sama2 kita bantu membantu yer….E-book seni seks islam&barat

  5. nak masuk blog wanita…. kah kah kah kah nak temuntah hijau membe aku klau tau ni..

    http://arituarini.blogspot.com/

  6. bloglist perempuan. eh tak tak. blog list lelaki. tehee… 😛

  7. kalau nama dalam bloglist, adakah akan ujudnya backlink???

    sory tanya.. saya newbie.. 😛

  8. just nice

  9. ღ Sis Aieda ღ

    nak jugax ((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    blog wanita…

  10. den dh lotak link kek blog den

  11. sepenuh hati sudi…
    HAHA~~

    http://mrsasrafovics.blogspot.com

    blog wanita~~,

  12. kiz, kalau aku tak pernah buat bloglist camno eh ?
    nk join jugak…

    http://cikyalah.blogspot.com

    redha je kalau kiz terima.. 🙂

  13. kiz, kalau aku tak pernah buat bloglist camno eh ?
    nk join jugak…

    http://cikyalah.blogspot.com

    redha je kalau kiz terima.. 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *