Menu Tutup

Jom Tukar Tukar Link @ Bloglist

Dengan rasa rendah diri..nak mengofferkan kepada yang sudi sudi bertukar link @ bloglist dengan aku ni.Tiada paksaan dan hanya mengharap dengan keikhlasan kepada yang sudi.List Blog lelaki dan Blog Wanita sedia untuk di isi..Lagi banyak senarai bloglist lebih memudahkan aku nak BW haha..

Syarat mudah je..tak payah buat entri bagai( tak nak buang masa korang ) ..tak wajib nak follow2 ni ( kalau follow biar ikhlas )..tak payah nak letak2 banner apa ke..apa yang penting letak link blog aku kat blogglist korang..aku letak link blog korang kat sini..pilih ler list blog lelaki atau blog wanita..mudah je kan..

Apa lagi..kalau ada yang sudi dan berminat leh ler tinggalkan link korang kat komen tu..harap harap ada ler yang sudikan..haha..!!

25 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *