Breaking News
Home » Uncategorized » Jom Kita Survey….nuff poll ( suke suki je ni )

Jom Kita Survey….nuff poll ( suke suki je ni )

Pinjam kat En Nuff jap logo nih..

Salam semua..dah lama tak godek godek survey nuff untuk blog ni…hari ni aku survey..
Ada 446 respon yang sudi sertai survey ni… dari itu nilah hasil survey yang ada…jom terjah..!!

Dari 446 respon tu 62% pengunjung adalah perempuan.. 36% adalah lelaki..ramai perempuan eh yang tengok2 blog aku ni…
Dari 446 respon tu lagi..48% berumur 19 – 23 tahun..( muda belia lagi ni )..26% berumur 24 – 30 ..13% 13 – 18 tahun…selebihnya lain lain..
Dari 446 respon tu lagi..56% masih belajar.. manakalanya 44% lain lain bidang kerja..

Sebenarnya fakta ini berguna untuk kita meningkatkan atau menambah baik jenis2 artikel kita…( ye ke cam tu )
446 respon ni hanyalah mereka yang sudi mengundi..haha kalau nak ikut keseluruhan pengunjung..mungkin peratus tu akan berbeza..!!

macam biasa aku buat Alang2 dah buat entry nak tampal sket blog follower aku untuk di promote..kita tengok blog sapa yang terpilih..hahaha( ayat tak bleh blah..bleh laku ke promosi aku ni..)..terjah terjah terjah mereka..


(sikit sama sikit ..banyak sama banyak)

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

4 comments

  1. mcm ne kita nak tau ek?hehe..tQaH x fhm sgt pasal nuff nie..:(

  2. pergi kat akaun google tu…check kat poll..pamer lah apa2 yg patut..

  3. yeay! ku diterjah 🙂 thanks kiz.. 🙂

  4. macam mana nak buat survey ni ….boleh mintak tolong ajar…terima kasih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *