Breaking News
Home » Uncategorized » Jom Gelak Gelak | Panggilan Sayang Untuk Isteri

Jom Gelak Gelak | Panggilan Sayang Untuk Isteri

Aku dah pening..bukan tak ada idea cuma tengah banyak kerja..huhu..jom gelak gelak je lah..asyik baca yang serius je..sambil tu aku nak pilih blog mana lak yang terpilih untuk entry blog pilihan hari ini..sapa nak ? sapa nak?

Kamal diundang kawannya makan malam.

Mizal, si tuan rumah, memanggil isterinya dengan kata- kata Sayang… Manis… Cintaku… Sayangku…Kasihku… dan seumpamanya.

Kamal memandang Mizal dan berkata, “Romantis sekali, setelah berpuluh tahun menikah, kau tetap memanggil isterimu dgn kata-kata itu.”

Mizal mengangkat bahu dan berbisik, “sebenarnya, aku lupa namanya sejak tiga tahun lalu.”

Sumber

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

10 comments

  1. kebetulan..cikgu kembara 7 pun buat entri panggilan sayang untuk isteri atau suami selepas kawin 🙂

  2. haha boleh lupa nama..at least dia panggil yg romantis2 saja kat bini dia…

  3. Seb la baek die tidak lupe name die.. Malampauuu! Hahahahaha~

  4. eee..ish22..xpatut..name pon xingt..nyanyuk ape..he2..-p

    @khairil:betultu -p

  5. haha ape punye suami da.. nama isteri bole lupe.. huhu

    Bukti Lelaki itu Rumit

  6. gilo arh.. hahaa 😛

  7. haha..kalau macam ni, nanti tim da ada husband, hari2 tim tanya husband, apa nama isteri dia. haha

  8. rara pinkmafia

    erk.boleh ke lupa nama bini.teruk nya.

  9. gile ah . nasib baik pandai cover ..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *