Home » Santai » Janji Nak Kerat Anu Kalau Pandelela Menang

Janji Nak Kerat Anu Kalau Pandelela Menang

As salam.. tanjat boboi bilo baca satu artikel kek Sinar Harian Online tadi haa..peminat sukan menuntut janji seorang pengguna facebook yang menulis dalam status facebooknya akan memotong anu eh jika Pandelela menang pingat. Gilo apo dio ni. Menurut artikel itu , dia menulis status itu beberapa jam sebelum Pandelela turun dalam acara akhir terjun 10 M Platform.
Antara artikel yang dipetik di Sinar Harian..

Gara-gara pertikai kebolehan penerjun negara, Pandelela Rinong, para peminatnya menuntut seorang pemegang akaun laman sosial Facebook, Johari Pain agar menunaikan janji yang dia sanggup memotong kemaluan jika atlet itu memperoleh pingat dalam acara Sukan Olimpik yang disainginya. 

i.

Johari membuat kenyataan itu beberapa jam sebelum Pandelela bersaing dalam peringkat akhir acara 10m Platform Wanita awal pagi tadi (waktu Malaysia) selepas berjaya di separuh akhir.


Tu laa kan.. jangan jadikan laman sosial sebagai tempat menulis ikut suka je.. hehe..macam-macam hal lah dunia ni.

Sumber terkini menyatakan Johari Pain telah memohon maaf melalui laman twitternya…
Johari yang menggunakan akaun Twitter @JohariPain dalam mesej meminta maaf berkata, “saya sudah memohon maaf, tapi tidak pulak orang nak print screen… siap suruh buat permohonan maaf dekat @buletintv3 lagi.”
“Sedangkan Nabi boleh ampunkan umat, takkanlah manusia biasa tidak boleh memaafkan orang lain… saya sedihlah,” 

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

One comment

  1. tahu pun nak mintak maaf. hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *