Home » Santai » Jalan Jalan Cari Pasal..Bukan Selalu ehh..!!

Jalan Jalan Cari Pasal..Bukan Selalu ehh..!!

 Yatie tgh tgk map..Sesat kot?? ada ka patut..

Salam buat semua pembaca,rakan2 dan para blogger yang hebat2 belaka…Semalam abis kerja tak ada apa yang hendak di buat terus kita orang per jalan jalan cari pasal..tak jauh mana pun ke Bandaraya Bahau je..( bandaraya ke??)..Bukan apa saja je nak cari mood baru..buat sekala yang kusut dalam kepala ni..asyik kerja je..jom terjah apo pasal yang kito cari..hahaha..

NGANGKUNG memang best

Ni lah aktiviti pertama yang di pasalkan( rosak bahasa ni ) ..kita terjah panggung..bukan tengok citer 2 Alam tau..tapi citer terbaru dari penerbit David Teo ( yg sentiasa merendah diri tu ) ..kita layan cerita Komedi Seram ..NGANGKUNG ..kisah tauladan untuk kaki nombor ekor..Aku syorkan korang tengok citer ni..memang best dan kompom pecah panggung perut ( kompom korang gelak besar punya) sebab citer ni penuh dengan humor yang best,serta suspen..jalan cerita pun menarik..cayalah…

tiket harga RM 9..memang berbaloi dgn cerita yang best.

Mie ngan Yatie tgh ambil mood menunggu nak masuk pawagam..aku?? tak der dalam gambar sebab aku lebih suka ambil gambar orang je..hahaa..
Abis wayang ..hahaha..ni part yang aku suka ni…layan karaoke…1 jam je untuk lepas gian…
Depan Pusat Karaoke..stanby untuk redah..Mie je yang jalan dulu ( baju oren )..aku cam biasa lebih suka ambil gambar..

Lagu pembukaan dari azmi

tengah pilih plih lagu..

Ni aku ni layan lagu Bazooka Penaka – Wings ( visual tak clear..gelap )
1 jam suda….so perut pun dah mula nyanyi lagu keroncong secara acapela…kalau dah citer pasal perut apo lagi jom laa JALAN JALAN CARI MAKAN..
dah jumpa port untuk makan ( aku lupa la nama Restoren ni )

Yatie & lieya tengah menung tunggu makanan sampai..turut terlibat dalam acara menunggu ni Mie , Ery dan tentulah aku..haha

Air tembikai sampai….

Nasik Goreng Kampung Pedas terhidang

Special kes order PUYUH MASAK KICAP ..sodap ni..pehhh
So tunggu apo lagi makan lah..tengah layan selera..hujan pun turun dengan lebat…tamatlah sudah perjalanan kita orang hari ni…
jumpa lagi dalam lain lain filem..hahahaha..[NOKTAH]

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

5 comments

  1. wa….teringin nk tgk ngangkung tu =)

  2. yeah…memang best lawak seram yang best…memang berbaloi baloi…

  3. ngangkung cter mlysia ke indOn???

    pesal nma pelik je tjuk nye..kakaka

  4. akak tak berani nak tengok citer seram…tapi kalau kara..ok…akak..ok..ok..saja..heee..

  5. apa barang gi bahau kiz…trun sbn le…x puas ati naik cmeron..hehehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *