Breaking News
Home » Info Sukan » Jadual Piala Malaysia 3 September 2014 Kumpulan B dan D

Jadual Piala Malaysia 3 September 2014 Kumpulan B dan D

Jadual Piala Malaysia 3 September 2014 Terengganu vs Sarawak, Kedah vs Perak, PDRM vs Sime Darby Selangor vs T-Team – Empat lagi perlawanan Piala Malaysia 2014 akan berlangsung malam ini yang membabitkan kumpulan B dan D. Dalam kumpulan B , saingan terbuka buat tiga pasukan iaitu Perak , Terengganu dan Kedah. Sarawak telah pun tersingkir. Saingan kumpulan D antara Selangor dan Sime Darby dengan T-Team telah pun tersingkir walaupun menang malam ini manakala PDRM telah pun layak lebih awal. 
Terengganu vs Sarawak menyaksikan tidak boleh tewas untuk menjamin kedudukan tempat dalam suku akhirdan andai tewas atau seri perlu bergantung kepada keputusan Kedah vs Perak. Kedah juga berpeluang andai mampu menewaskan Perak manakala Perak boleh tersingkir jika tewas andai Terengganu menang keatas Sarawak. Jadi kedua-dua perlawanan dalam kumpulan B sangat penting sebagai penentu dua slot ke suku akhir. 
Kumpulan D pula menyaksikan Selangor mesti menang mengatasi T-Team sebagai tiket selesa ke suku akhir , andai tewas kepada T-Team dan Sime Darby mampu membuat kejutan keatas PDRM, Selangor bakal tersingkir. 
Piala Malaysia 2014
Berikut adalah jadual Piala Malaysia 3 September 2014
Terengganu vs Sarawak 
Kedah vs Perak
PDRM vs Sime Darby
Selangor vs T-Team

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *