Menu Tutup

Jadual Keputusan Carta Liga Super 2017

Keputusan Liga Super 2017 Jadual Dan Kedudukan Carta. Saingan Liga Super atau Malaysia Super League akan kembali untuk musim 2017. Dengan 12 pasukan bakal berentap merebut kejuaraan dan slot saingan Asia musim hadapan. Saingan musim ini dijangka sengit berdasarkan persiapan yang dibuat oleh semua pasukan.

Keputusan Liga Super 2017 Jadual Dan Kedudukan Carta
Keputusan Liga Super 2017 Jadual Dan Kedudukan Carta

SENARAI PASUKAN LIGA SUPER 2017
Johor Darul Ta`zim, Felda United FC, Kedah, Kelantan, T-Team, Sarawak, Pulau Pinang, Pahang, Selangor, Perak, Melaka dan PKNS FC.

Persiapan semua pasukan memang mantap dan dengan kehadiran Melaka ke saingan Liga Super 2017 dijangkankan menambahkan lagi sengit kejohanan. JDT sudah pastinya menjadi pasukan pilihan utama dan mampukah mereka mencipta sejarah lagi dengan memenangi Liga Super buat kali keempat. Felda United selaku naib juara Liga Super musim 2016 masih boleh dianggap giant killer. FUFC turut akan bersaing dalam Piala AFC 2017.

JADUAL KEPUTUSAN CARTA LIGA SUPER 2017

*League Table = carta liga
*Result = keputusan perlawanan
*Fixtures = jadual perlawanan

Pasukan manakah yang menjadi pilihan anda? Tunjukan sokongan anda dengan turut ke stadium menyokong pasukan anda. Teruskan bersama kami untuk mengetahui perkembangan Keputusan Liga Super 2017 Jadual Dan Kedudukan Carta. Liga Super juga akan disiarkan secara langsung menerusi Media Prima TV3 dan TV9. Rujuk Jadual Siaran Langsung Liga Super 2017.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *