Breaking News
Home » Info Sukan » Jadual Dan Review Piala AFF Suzuki 28 November 2014

Jadual Dan Review Piala AFF Suzuki 28 November 2014

Jadual Dan Review Perlawanan Piala AFF Suzuki 28 November 2014

Hari ini bakal berlangsung dua lagi perlawanan Piala AFF Suzuki atau AFF Suzuki Cup yang akan melibatkan kumpulan A yang berlangsung di Hanoi, Vietnam. Perlawanan ini adalah perlawanan terakhir yang akan menentukan pasukan mana yang akan layak ke peringkat separuh akhir. Perlawanan akan berlangsung serentak.

JADUAL PERLAWANAN KUMPULAN A
[ 19.00 hrs ] Indonesia vs Laos – Hang Day Stadium
[ 19.00 hts ] Vietnam vs Philippines – My Dinh Stadium

Bagi saingan kumpulan A ini , Philippines telah pun layak ke peringkat separuh akhir. Saingan satu lagi slot bakal membabitkan Indonesia dan Vietnam namun sedikit kelebihan buat pasukan tuan rumah andai berjaya menewaskan Philippines atau seri.

KEDUDUKAN CARTA 
kedudukan carta kumpulan A

Mengikut carta selepas dua perlawanan diatas , Philippines telah pun sah layak walau apa pun keputusan perlawanan terakhir mereka menentang Vietnam. Indonesia pula masih mempunyai peluang andai menewaskan Laos dengan jaringan besar dengan mengharapkan Vietnam tewas dengan jaringan besar.

Pasukan manakah yang akan meneruskan cabaran dalam saingan Piala AFF Suzuki 2014. Saksikan perlawanan ini secara online live streaming melalui pautan Live Streaming Piala AFF Suzuki 2014.

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *