Breaking News
Home » Info Hiburan » Isu Klip Video Bogel Melia Aimellia

Isu Klip Video Bogel Melia Aimellia

Isu klip video bogel Melia Aimelia pelakon filem Karipap Karipap Cinta iaitu yang dikatakan berbogel dalam klip video yang hangat diperkatakan.Melia telah menafikan tentang pembabitannya dalam video bogel itu.Dia sendiri telah melihat video itu dan menafikan individu dalam video bogel itu bukan dirinya.
Itu memang bukan saya, saya menafikan sekeras-kerasnya. Tuhan itu Maha Adil, semoga dia memberikan balasan pada mereka” antara kata-kata Melia Aimelia tentang individu yang dikatakan mirip dengannya dalam video bogel itu seperti yang dipetik melalui sumber.
Bukti terbaru turut disiarkan menerusi laman blog Oh Bulan yang mendedahkan persamaan cincin yang dipakai oleh pelaku di dalam klip video dan Melia sendiri.
Namun melalui sumber SinarHarian menjelaskan persoalan mengenai persamaan cincin dalam gambar screenshot video yang tersebar di portal hiburan itu.”Saya pernah memakai cincin hitam yang diberi bekas teman lelaki. Tetapi cincin itu saya buang selepas siri jelajah Festival Filem Malaysia (FFM24) yang lalu, atas sebab kami sudah berpisah.Jadi sepatutnya, orang lain tidak boleh menilai hanya kerana cincin itu. Lagipun wajah wanita dalam screenshot itu jauh berbeza dari saya. Saya tidak kisah mengenai hati dan perasaan saya, tetapi kesianlah pada keluarga yang turut mendapat tempias,”

OhSensasi : Harap segala kekusutan ini akan selesai dengan segera..

Check Also

mia ahmad izham Tarmizi

Gambar Majlis Pernikahan Mia Ahmad Dan Izham Tarmizi

Gambar Majlis Pernikahan Mia Ahmad Dan Izham Tarmizi. Tahniah buat kedua pasangan yang telah selamat …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *