Breaking News
Home » Uncategorized » Isnin Yang Santai .. Aku Nak Promote 2 Blog Ni Bolehkan

Isnin Yang Santai .. Aku Nak Promote 2 Blog Ni Bolehkan

Biasanya orang cakap hari isnin adalah hari yang membebankan kepada yang berkerja.Biasalah hari isnin ni kadang2 banyak tugas baru yang timbul sedangkan tugas2 dari minggu sebelumnya tak pun tenggelam lagi.Tapi alhamdulillah hari ini bagi aku semuanya smooth je..tak ada sebarang tekanan untuk aku settlekan segala tugas..kepala pun ada ringan sikit tak semak dengan macam macam masalah..macam mana korang hari ni??

Oklah ..malam ni nak buat promosi sikit untuk perkenalkan blog rakan2 yang sudi sudi meluangkan masa komen komen kat sini…jom terjah..2 blog je eh..

Nak tahu..nak kenal siapa mereka..klik banner tu ..sebab aku bukan review cuma promosi je..hehe..korang sendiri review dengan mata sendiri..haha.. ok selamat ber blogging.. 
Ada hari nanti..orang lain lak..leh cam tu..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

10 comments

  1. hehehe….toyol kiut…best nama tu…lain dari lain…hehehe

  2. Mesti best blog ni sampai di promote…Hehehe

  3. Kiz..the blogs promoter! :)salute!

  4. Canggih Toyol Sekarang, Ada Blog..

  5. bilakah tibanya gerangan tuan hamba direview? huhuhu

  6. silap2… dipromote… bukan direview… huhuhu

  7. promote la pulak blog saya…? hehehe(dgn muka yg tak malunya…)

  8. blog den bilo lagi ekau nak tolong promote?hehehehe 🙂

  9. Toyol tu cute ker…

    China miliki 960,000 jutawan

  10. uik? toyol pun dah jadi budak IT zaman moden ni ye…huhuhu

    bro…belalang buat entry penjelasan isu melayu d hina.sudi2 baca ek

    penjelasan isu melayu dihina

    tq

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *