Menu Tutup

Inspirasi Imaginasi | I Don`t Belong Here

Lain padang lain belalang (tak der kena mengena dengan blogger belalang) ..lain orang lain caranya kan.Kekadang aku rasa buntu juga dalam mencari idea2 untuk di paparkan kat blog ini.Bukan buntu idea tapi buntu cara nak mulakan kata..haha..tapi bila dah tertaip 1 ayat..confirm akan berjela jadinya..Selain aku ronda2 blog rakan rakan..macam macam cara aku buat untuk mendapat feel nak mula menulis..

Sambil2 tengok telatah anak2 pun leh dapat idea..sambil pandang2 perangai orang pun dapat idea..tapi selalunya kalau lepas makan aku memang buntu habis..haha..memang tak mo bergerak otak ni ni nak mulakan kata kata..kejung jari nak tekan2 keyboard..

Tapi setiap kali aku buntu aku selalu dengar instrumental ni..memang aku akui muzik dalam instrumental ni ada feel..ada magis..ada jiwa..ada idea..muzik yang ikhlas..susah nak jumpa lagi muzik yang macam ni..tapi ini pendapat aku lah..korang mungkin tak minat..tapi muzik ni lah yang aku jadikan inspirasi imaginasi aku untuk cari idea…

Lagu ni sentuhan dari Cromok..bukan calang2 kumpulan ni..semua lulusan universiti kat Australia tu..meletop era2 90an dulu..

Cara aku..cara anda..mungkin berbeza..cer laa sikit..haha!!!

7 Comments

  1. Cekodok

    g konsert aritu .. semua tunggu cromok.. otai gile ni… walau persembahan last skali.. perghh.. semua sanggup tunggu…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *