Home » Uncategorized » Ini Bukan Review .. Ini Promosi [ Part 6 ]

Ini Bukan Review .. Ini Promosi [ Part 6 ]

Apa nak buat hari ni..entahlah..bila duk depan netbook je mata jadi redup..nak katakan tak cukup tidur dah terlebih..ermm apa apa pun jom kita terjah blog siapa pula yang di promosikan kali ni..macam biasalah..blog yg terpilih adalah blog owner yg pernah turunkan komen kat blog ini..

Sebelum itu jom tengok dulu part2 yang terdahulu..

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5

Terima kasih kepada semua di atas.Tiada menjanjikan limpahan trafic sekadar tanda penghargaan untuk semua..

ini cara aku..cara anda?

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

11 comments

  1. ramai blogger pompuan ni 😀 tambah saya utk blogger lelaki..hahah xD

  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  3. b l O g g e r g i r l

    cara sy, tak pk lagi… ke boleh tolong pk kan tak.. hehe

  4. hihihihi…baeknye awkkk!

  5. bila la blog aku nk naik nie..
    hehehehehe..

  6. Canggih2 dah blog skang ni..Hehehe~ Saya nyer je oldskool punya

  7. cara promote lain dari yg lain. haha. yeahh!

  8. Heeee~ comel2!

  9. KIZ BAIKLAH PROMOTE BLOG CIKT IKAH. TQ SO MUCH! 🙂

    |CIK TIKAH|

  10. mina kenal tieha tu…yg lain insyaallah berkenal kenalan…hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *